free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Θα αποκτηθούν παίκτες που θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας»

Στο πνεύμα πάνω στο οποίο προβλέπεται να κινηθεί ο Δούρειος στη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου, αναφέρθηκε ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

 

Η δημιουργία ενός νεανικού κι άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, που θα προσβλέπει ψηλά, αποτελεί το ζητούμενο για όλους στον Δούρειο.

 

Η ομάδα της Κυψέλης πραγματοποίησε μία εξαίσια πορεία στο φετινό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, όπως «μαρτυράει» η κατάληψη της πέμπτης θέσης, συνδυάζοντάς την με πολύ ποιτικό ποδόσφαιρο

 

Ο τεχνικός ηγέτης Μάκης Ντέτσικας στις δηλώσεις που παραχώρησε, θέλησε να αποκρυπτογραφήσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα δομηθεί το σύνολο, που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Γ’ ΕΠΣΑ την επόμενη αγωνιστική σεζόν

 

 «Η σεζόν που πέρασε ήταν επιτυχημένη στο σύνολό της, Βασική μας επιδίωξη, είανι να πορευτούμε έχοντας ως βάση τα παιδιά που προέρχονταια πό τις υποδομές μας, πολλά εκ των οποίων πήραν ευκαιρίες στην διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Επίσης,θα ενισχυθούμε με τρεις – τέσσερις παίκτε ςηλικίας 18-22 ετών, που θα πλαισιώσουν το σύνολο, που θέλουμε να δημιουργήσουμε και το κυριότερο θα ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας»

 

 

 

Related posts

Ενίσχυση με τον Κώστα Λώλο για τον Ιπποκράτη

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαφειρίου: “Να βελτιώσουμε το σκοράρισμα στα ντέρμπι”

Abola Newsroom

Καπράλος: «Να αλλάξουμε επειγόντως νοοτροπία»

Kώστας Παλαιολόγος