free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Φουλάρουν» για μεταγραφές στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Δυνατά για την απόκτηση εξτρέμ, κλασικού φορ και αμυντικού μέσου κινούνται οι «ερυθρόλευκοι» κατόπιν σχετικής εισήγησης του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή (φωτό).

 

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται στον Ολυμπιακό Λιοσίων η χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού αναφορικά με την ομάδα, που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από την εξαιρετική φετινή πορεία που διέγραψαν στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου τη Α’ ΕΠΣΑ θέλουν όσο τίποτε άλλο να επαναλάβουν ανάλογη παρουσία και την επόμενη χρονιά.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο κι έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό ηγέτη Λεωνίδα Σμυρνή, έχουν ήδη ξεκινήσει να … κτενίζουν την ποδοσφαιρική αγορά της Αθήνας προσβλέποντας στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις προθέσεις των αρμοδίων του συλλόγου, είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός κλασικού φορ και ενός ανασταλτικού μέσου.

Θέσεις, στις οποίες έχει εντοπίσει ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής άμεση ενίσχυση, ώστε να καλυφθούν τα κενά, όπου παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της περαμσένης αγωνιστικής  περιόδου

Όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης της θερινής προετοιμασίας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τοποθετείται για τις πρώτε ςημέρες του Αυγούστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κράτησε τον κορμό του ο Όμιλος!

Ρένος Γιαμπουράς

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Γιώργος Ανανίδας

ΑΟ ΙΑΣΩΝ: Απέκτησε Λάχα

Ρένος Γιαμπουράς