free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ. Κατσικογιάννης για την άνοδο του Αήττητου: «Τα ματς των μπαράζ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες»

O Αήττητος Σπάτων πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του, την άνοδο του στην Football League.

Ο μέσος των «πρασίνων» Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στο SDNA για την εν λόγω επιτυχία,την παρουσία του κόσμου στην προσπάθεια αυτή, το μέλλον του, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «εάν παίζαμε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα θα τερμάτιζε μέσα στην πρώτη πεντάδα».

 

Ο Αήττητος για πρώτη φορά στην ιστορία του ανέβηκε στην Football League. Τι σημαίνει η επιτυχία αυτή για την ομάδα;

 

«Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και για την ομάδα, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές, γιατί η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίζει σε επαγγελματική κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στον πρόεδρο τον Νίκο Κατσιγιάννη, τον προπονητή και τον κόσμο για την επιτυχία αυτή».

 

Όταν αρχίσατε την χρονιά ποιος ήταν ο στόχος που είχατε θέσει ως ομάδα;

 

«Ο στόχος ήταν από την αρχή η άνοδος στην Β΄Εθνική. Αρχικά να βγούμε πρωταθλητές στον όμιλο και στην συνέχεια, μέσα από την διαδικασία των μπαράζ να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Ποιο ήταν το δυνατό όπλο της ομάδας που την βοήθησε να τα καταφέρει;

 

«Το δυνατό ήταν καταρχήν το ρόστερ της, καθώς αρκετοί από τους παίκτες που έφερε ο πρόεδρος έχουν παίξει Α΄και Β΄Εθνική και δεύτερο το οικογενειακό κλίμα, που επικρατούσε στην ομάδα κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέτει ως στόχο την άνοδο».

 

Πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του Πάρη Κωνσταντακόπουλου στην επιτυχία αυτή;

 

«Το δείχνει και το έργο του. Σε 2 χρόνια έχει δύο συνεχόμενες ανόδους. Είναι ένας εξελίξιμος προπονητής, μικρός σε ηλικία και πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά στο μέλλον. Δουλέψαμε όλη την χρονιά μαζί και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο».

 

Η έλλειψη οικονομικών προβλημάτων σε μια κατηγορία, όπου οι οικονομικοί πόροι είναι σχεδόν μηδαμινοί, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του Αήττητου;

 

«Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι το οικονομικό για τον ποδοσφαιριστή, πέρα από το αγωνιστικό. Όπως προείπα και πριν με την συμβολή του προέδρου όλα πήγαν καλά».

 

Η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας, πόσο σας στήριξε στην προσπάθεια που κάνατε;

 

«Μας στήριξαν πάρα πολύ. Από την αρχή της χρονιάς πίστευαν σε εμάς, Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο, την οποία και τους αφιερώσαμε».

 

Τι κλίμα επικρατούσε όλη την χρονιά στα αποδυτήρια;

 

«Όλο το χρόνο το κλίμα ήταν οικογενειακό. Όπως και πριν παίκτες διοίκηση και προπονητές ήμασταν μια οικογένεια».

 

Η ήττα στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, σας πείσμωσε στο να πετύχετε τον στόχο σας;

 

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε καθώς με ισοπαλία, θα μπορούσαμε να είχαμε ανέβει. Παρόλα αυτά δεν αγχωθήκαμε καθώς ξέραμε τις δυνατότητες μας. Καταφέραμε να φύγουμε με διπλό από την Κρήτη και να ανεβάσουμε την ομάδα στην Football League».

 

Πριν από το ματς με τον Ηρόδοτο υπήρχε πίεση στις τάξεις της ομάδας;

 

«Υπήρχε πίεση γιατί παίζαμε όλη την κατηγορία σε ένα παιχνίδι. Με ήττα θα μέναμε εκτός. Εμείς παίζαμε για δύο αποτελέσματα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

 

Ο Αήττητος με το ρόστερ που έχει μπορεί να σταθεί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League;

 

«Εάν παίζαμε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα θα τερμάτιζε μέσα στην πεντάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα του χρόνου, θα είναι ακόμα καλύτερη, καθώς τα παιχνίδια θα είναι πιο ανοιχτά από αυτά της Γ΄Εθνικής. Τα γήπεδα θα είναι καλύτερα, καθώς όλα θα έχουν χόρτο και όχι πλαστικό. Πιστεύω ότι του χρόνου, όλα θα πάνε καλά».

 

Από τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσατε στο πρωτάθλημα και στα Play -Off, ποια ήταν αυτή που σας δυσκόλεψε περισσότερο;

 

«Στο πρωτάθλημα υπήρχαν μεν καλές ομάδες, δεν μπορούσαν όμως να μας κοντράρουν. Όσον αφορά τα ματς των μπαράζ ήταν παιχνίδια, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Και οι 3 ομάδες ήταν πρωταθλήτριες και ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος».

 

Θα συνεχίσεις και του χρόνου στην ομάδα;

 

«Ακόμα δεν έχω μιλήσει με την διοίκηση. Από την δικιά μου την πλευρά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση. Απ΄όσο ξέρω και γνωρίζω η διοίκηση είναι επίσης θετική, προς εμένα και πιστεύω να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου».

Related posts

Σε… λατινοαμερικάνικους ρυθμούς ο Διαγόρας μεταγραφικά

Abola Team 2

Οι διαιτητές στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου από την Γ Εθνική στην Football League

Abola Team 3

Ο Αστέρας Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου 3-1 εκτός την Αχαϊκή

Abola Team 2