free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κουράκης: «Τεράστια επιτυχία για τον Ηρόδοτο»

Μια καταπληκτική χρονιά πέρασε στον Ηρόδοτο ο Μάρκος Κουράκης.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Άρη Σούδας, με παρουσία στις ομάδες Κ17 και Κ20 του Πλατανιά, αλλά και σε προπονήσεις της Εθνικής Παίδων. Το περασμένο καλοκαίρι, έτσι, άφησε τους “κόκκινους” για το σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού.

 

Στην πρώτη του σεζόν στο προσφυγικό προάστιο κατέγραψε συνολικά 5 συμμετοχές, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ, παράλληλα, πανηγύρισε και την άνοδο στη Football League.

 

Το “athlitiko” συνάντησε το νεαρό πορτιέρε στη φιέστα των κυανόλευκων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (03/06) στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Ο Κουράκης παρουσιάστηκε φυσικά απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα πέτυχε μαζί με τους συμπαίκτες του τη φετινή περίοδο.

 

Ο 20χρονος παίκτης είπε αναλυτικά: «Τα πράγματα σίγουρα κύλησαν φανταστικά για μας. Όχι μόνο καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά φέραμε την ομάδα στη Β’ Εθνική μετά από 36 χρόνια.

 

Όλοι έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Νομίζω ότι αξίζαμε την άνοδο. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια τεράστια επιτυχία».

Related posts

Συνολικά 12 φιλικά θα δώσει η Χαλκίδα

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Ξέφυγε η Ηλιούπολη (4-0)

Abola Team

Απέκτησε Γκούρα ο Αστέρας Ιτέας

Abola Team 2