free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Λεβέντης: «Παιδιά, γίνετε λίγο πιο σεμνοί…»

Την δυσφορία του για μία πλειάδα ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν μεταγραφή σε συλλόγους ανώτερων κατηγοριών , εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης.

 

 

 

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρήκε τον Γ.Σ. Αργυρούπολης να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες πορείες των τελευταίων ετών στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και να τερματίζει στην ένατη θέση με 38 πόντους, ωστόσο, αυτή η παράμετρος φαίνετια να μην … στέκεται εμπόδιο στις ορέξεις πολλών παικτών, που απάρτιζαν το φετινό ρόστερ να συζητούν το ενδεχόμενο μεταγραφής τους σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών

 

Γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Λεβέντη.

 

Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να … χτυπήσει καμπανάκι στην συγκεκριμένη κατηγορία των παικτών του, καθιστώντας τους σαφές να … προσγειωθούν όσο είναι καιρός και να αντικρύσουν κατάμουτρα τη ζοφερή πραγματικότητα:

 

«Κάποιοι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ μας και δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό τη σεζόν που μας πέρασε, θεωρούν σωστό να διαπραγματευθούν μεταγραφή σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Αυτό κι εάν είναι το ανέκδοτο της ημέρας!» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Λεβέντη για να συνεχίσει: «Κάποιοι μάνατζερ φαίνεται ότι τους έχουν … πάρει τα μυαλά!  Αυτό, που συνιστώ στους συγκεκριμένους μου ποδοσφαιριστές , είναι να χαλαρώσουν λίγο. Παιδιά γίνετε λίγο πιο σεμνοί . Διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τους βλέπω να παρακαλάνε να πάνε σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας από τη δική μας. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…»

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Δημήτρης Κουζινός στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Αγ. Δημητρίου

Abola Team 3

Η Ηλιούπολη 3-0 τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Γκαδόλος από το Καματερό

admin