free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Νεανικός ο κορμός που θα στελεχώσει την ομάδα»

To σκεπτικό πάνω στο οποίο θα δομηθεί η Νίκη Αλίμου την επόμενη σεζόν ανέλυσε ο τεχνικός καθοδηγητής κι αρχιτέκτονας της ανόδου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

 

 

Πιστοί στην επιτυχημένη συνταγή, η οποία χάρισε στην ομάδα την ιστορική της άνοδο στην Β’ Κατηγορία παραμένουν άπαντες στην Νίκη Αλίμου.

 

Οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι στη διάρκεια της φετινής περιόδου στέφθηκαν πρωταθλητές στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, στηρίχθηκαν κατά βάση σε δικούς τους παίκτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου Νίκος Μανωλάς αναφερόμενος τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

 

«Σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε πάνω στα δεδομένα της επιτυχημένης φετινής σεζόν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία υγιέστατη ομάδα, που θα πληροί τις προδιαγραφές να σταθεί με αξιώσεις στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι ο βασικός κορμός που θα στεχώσει την ομάδα να είναι νεανικός και με παίκτες που θα έχου υψηλό κίνητρο διάκρισης. Παιδιά δικά μας, που προέρχονται από τις υποδομές και τα οποία πήραν τις ευκαιρίες τους φέτος κι ανταποκρίθηκαν μάλιστα με το παραπάνω. Οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα είναι μετημένες, σε θέσει, όπου έχει εντοχπισθεί άμεση ανάγκη αι το κυριότερο θα ταιριάζου στην νοοτροπία του συλλόγου μας» 

 

 

 

Related posts

Ο ΠΑΟ Καματερού ευχαριστεί τον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού: Ελπίζει σε εξέδρα – προβολείς – ταρτάν στο απώτερο μέλλον

Abola Team 3

Τρόμαξε τον Άφοβο

Βασίλης Θεόκλητος

Ο Τερματοφύλακας Παπαδιώτης στο Καματερό!

Ρένος Γιαμπουράς