free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Οι Βετεράνοι του Ρουφ 4-1 τους Βετεράνους του Πανελευσινιακού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο γήπεδο της Ελευσίνας οι Βετεράνοι του Ρουφ επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Πανελευσινιακού με σκορ 4-1.

Τα γκολ για τους Παλαίμαχους της Αούστρια πέτυχαν δύο ο Κώστας Ρεμούνδος και από ένα οι Κωνσταντίνου, Βεργούρος ενώ το γκολ της ομάδας της Ελευσίνας πέτυχε ο Πέπας. Οι του Πανελευσινιακού είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Μπαρδή το οποίο ωστόσο απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ρουφ Κούνουπας που έδειξε ότι παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα και πραγματοποίησε τέσσερις ακόμα σωτήριες αποκρούσεις. Επίσης τρείς σωτήριες αποκρούσεις πραγματοποίησε και ο γκολκίπερ του Πανελευσινιακού. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς φιλάθλους.

Με την ομάδα του Ρουφ που κοουτσάρισαν οι Νίκος Μπούρας και Άκης Βλάσσης έπαιξαν οι Κούνουπας, Βεντούρας, Μανώλαρος, Μουρκοβίτης, Μπενέκης, Κοτσαύτης, Ευαγγελίδης, Μακρής, Σπύρος Κωνσταντίνου, Κοτσιφόπουλος, Βεργούρος και στο δεύτερο ημίχρονο Κώστας Ρεμούνδος, Κώστας Λεάκος, Τσιγκουράκος, Αυγουστίνος Ρεμούνδος. Επίσης στην εξέδρα βρέθηκαν πολλοί γνωστοί άσοι του παρελθόντος όπως οι Τσιγκιτζέλας, Μουράτης, Πλακίδας, Γκρίνιας, Παπαζώης και Κουβίδης.

Η σύνθεση των παλαιμάχων του Πανελευσινιακού: Αγρυμάκης Γιώργος, Λινάρδος Κώστας, Λινάρδος Αποστόλης, Μπακαλούμης, Αναστασόπουλος, Πέπας, Μπαρδής, Αθανασίου, Στεφανίδης.

Στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής φιέστας των Παλαιμάχων του Πανελευσινιακού και του Ρουφ έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις και οι δύο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή τους οι Βετεράνοι του Ρουφ ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία τους Παλαίμαχους του Πανελευσινιακού.

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ από κάτω διακρίνονται αριστερά ο αρχηγός των Παλαιμάχων του Ρουφ Βασίλης Κοτσαύτης με τον άσο των Παλαιμάχων του Πανελευσινιακού Μπαρδή και πιο κάτω ο Αλέξης Μανώλαρος με τους δύο γιους του και την σημαία των Παλαιμάχων του Ρουφ 

Στο μεταξύ οι Παλαίμαχοι του Ρουφ με ομόφωνη απόφασή τους όρισαν υπεύθυνο Επικοινωνίας τον δημοσιογράφο του abola.gr Φώτη Κατσούφη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Απόλλων Χαλανδρίου – Ρουφ 0-0 (vid)

abola10

Κιούρκος (Χαϊδάρι): “Συνεχίζουμε να δίνουμε χρόνο στα νέα παιδιά”(vid)

abola10

Μεγάλη νίκη στο 93′ ο Άρης Βούλας!

Ρένος Γιαμπουράς