free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παραμονή Καμπουράκη στον Πανθηραϊκό

Ο Νίκος Καμπουράκης θα παραμείνει στην προεδρία του Πανθηραϊκου, αφού υπέκυψε στις πιέσεις που δέχτηκε να συνεχίσει για 18η χρονιά να προσφέρει στο σωματείο από τη θέση αυτή.

 

Παρότι η κατάσταση αρχικά να έμοιαζε θολή στον Πανθηραϊκό όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απ’ ότι φαίνεται θα βρεθεί λύση και η ομάδα θα παρουσιάσει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως έχει πράξει τα τελευταία δυο χρόνια.

 

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καμπουράκης θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας αφού υπέκυψε στις πιέσεις που δέχτηκε να συνεχίσει για 18η χρονιά να προσφέρει στο σωματείο από τη θέση αυτή.

 

Σε ότι, έχει να κάνει με το μπάτζετ θα είναι προσεγμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού ως γνωστόν η διοίκηση των Σαντορινιών παρέχει τα απαραίτητα εφόδια που επιθυμεί ο κάθε ποδοσφαιριστής για να δουλέψει και να αφοσιωθεί στους στόχους που θα θέσει η ομάδα.

 

Στόχος αποτελεί να παραμείνουν περίπου 10 παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό που θα συγκροτηθούν από αξιόλογες μονάδες που θα βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

 

Το σημαντικό είναι ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελεί από πρόσωπα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του νησιού βάσει των δραστηριοτήτων τους, ενώ, θα υπάρχουν και πρόσωπα που θα βοηθούν και θα είναι εκτός συμβουλίου.

 

Από εκεί και πέρα, αύριο θα ανακοινωθεί η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου ενώ την Τετάρτη θα γίνουν και οι εκλογές.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

 

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρες 16:30 έως 20:30, στα γραφεία του Πανθηραϊκού στα Φηρά, πίσω από το Λιμεναρχείο Θήρας θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ομάδας. Εγγραφή μελών θα γίνεται μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας.

 

Συνδρομή μελών:20 ευρώ.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972855795 – ‭6972051093 – 6944962830‬

 

Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας μας είναι αναγκαία, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος που θα ηγηθεί της προσπάθειας του Πανθηραϊκού στο νέο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.

 

Δια το απερχόμενο Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

 

Νίκος Καμπουράκης

Related posts

Φιλικό το Σάββατο 16/9 η Τριγλία Ραφήνας με Καλλιθέα

Abola Team 3

Γ. Κατσικογιάννης για την άνοδο του Αήττητου: «Τα ματς των μπαράζ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες»

Abola Team 2

Στη Σεβαστή ο Δεμηρτζόγλου!

Ρένος Γιαμπουράς