free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην πόρτα της εξόδου από τα Ζωνιανά ο Ηλιόπουλος

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών αναμένεται να αποτελέσει ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, ο οποίος πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μια πολύ σημαντική μονάδα αποχωρίζεται ο Ερμής Ζωνιανών, με τον Δημήτρη Ηλιόπουλο να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο ίδιος την περασμένη χρονιά μάλιστα είχε αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας παράλληλα επτά τέρματα.

 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τις πληροφορίες να θέλουν τον έμπειρο επιθετικό να μην αργεί για να βρει τη φανέλα που θα φοράει από την ερχόμενη χρονιά και δεν αποκλείεται να είναι και στην Κρήτη.

 

Μάλιστα ο Δημήτρης Ηλιόπουλος μίλησε στο Athleticradio.gr για το διάστημα που αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών αναφέροντας: «Ήταν ίσως από τα πιο όμορφα σωματεία που συνεργάστηκα. Ήταν άψογη στις υποχρεώσεις τους. Ό κύριος Κάββαλος ήταν ένας πρόεδρος που κοσμούσε την Γ’ Εθνική. Εύχομαι να ξαναγυρίσει στα ποδοσφαιρικά σωματεία, γιατί χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους στο χώρο. Για μένα ο κύκλος μου στα Ζωνιανά δεν έκλεισε και εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

Related posts

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

Γιώργος Ανανίδας

Φωστήρας: Διπλή ενίσχυση με Μιχάλη Μαρή και Βασίλη Ταμπάκη

Γιώργος Ανανίδας

Μαυρωτάς: Το σχέδιο επανέναρξης όλων των πρωταθλημάτων

Γιώργος Ανανίδας