free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά

Σε ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά επισημαίνονται τα εξής:

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (5.6.2018) (05/6/2018 17:27)

 

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή  κατά την συνεδρίαση της 30/5/2018 αναφορικά με την ένσταση του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, κατά του σωματείου ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΑΟΝΦ και του κύρους του αγώνα των play-off «ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ» της 19/5/2018 , κρίνει ότι οι ισχυρισμοί του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που προβάλλονται στην παρούσα  ένσταση του, τυγχάνουν απορριπτέοι σαν ουσιαστικά αβάσιμοι και αποφασίζει τα εξής:

α) Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση του σωματείου ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  κατά του σωματείου ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΑΟΝΦ  για τον μεταξύ τους αγώνα Play-off Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας» ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ  της 19/05/2018.

β) Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του ταμείου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ( αρ. παρ. Νο 5717).

γ) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  καθώς επίσης και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που έγινε στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 19.5.2018  – ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής και αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή  100€ που διπλασιάζεται σε 200€  λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Related posts

Η ΕΠΣ Πειραιά για την υποβολή δηλώσεων των σωματείων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Abola Team 3

ΕΠΣΠ: Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, για το ματς ΑΕ Μοσχάτου-Αετός Κορυδαλλού, τους υπεραπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 1/3) και για τις ποινές στις υποδομές

Abola Team 3