free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με Γιώργο Τσιριγώτη στην τεχνική της ηγεσία η Κύπρος Κορυδαλλού

Ο Γιώργος Τσιριγώτης θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της Κύπρου Κορυδαλλού υπό τις οδηγίες του οποίου θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

 

Ο έμπειρος τεχνικός κατά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην ΑΕ Μοσχάτου και ξεχώρησε για την δουλειά του.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας: “Η ομαδα μας είναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την προσληψη του Γιωργου Τσιριγωτη στη θεση του προπονητη του αντρικου τμηματος του συλλογου .

Ο Γιωργος Τσιριγώτης ηταν τα προηγουμενα 3 χρονια ο Τεχνικος Διευθυντης των ακαδημιων της ΑΕ Μοσχατου οπου ξεχωρισε για την υψηλου επιπεδου δουλεια και το ηθος του. Εξαιρετικη ηταν και η εικονα της 1ης ομαδας το χρονικο διαστημα που ειχε περασει από τα χερια του. Εχει εργασθει επισης στην Μικτη Παιδων Πειραια, στην ομάδα της Αμφιαλης και των Νεων Ευγενειας με ιδιαιτερη επιτυχια.

Αμεσος συνεργατης του θα είναι ο αξιολογος και πολλα υποσχομενος γυμναστης – εργοφυσιολογος Νικος Μπαλης οπου εχει περασει από την ομαδα της Ζακυνθου (Γ Εθνικη)την ομαδα της Βουλιαγμενης και τις σχολες του Ολυμπιακου.

Ευχομαστε καλη τυχη και πολλες επιτυχιες στο προπονητικο τιμ που ηδη εχει ξεκινησει τον προγραμματισμο της νεας χρονιας”.

Related posts

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα ματς στα πρωταθλήματα του Πειραιά

Abola Team 3

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα του Πειραιά

Abola Team 2

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, οι ποινές σε παίκτες, το αγωνιστικό πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου και οι κλήσεις σε απολογία

Abola Team 3