free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Nέος πρόεδρος στον Γιούχτα o Nίκος Μπουνάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της PROACTIVE A.E. Νίκος Μπουνάκης αναλαμβάνει τα ηνία του Γιούχτα στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Αρχανιώτης επιχειρηματίας που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Proactive A.E. στήριξε οικονομικά φέτος το μπάσκετ του ΟΦΗ αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό του τμήματος.

 

Ο κύριος Μπουνάκης βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Γιούχτα εδώ και αρκετό καιρό έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον να στηρίξει τον σύλλογο, στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα πρόκειται για έναν επιχειρηματία που βρίσκεται δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει πως «η Proactive A.E Σύμβουλοι Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ενισχύει το ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πόλη μας, στο νομό μας και γενικότερα στην Κρήτη».

 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη για τον Γιούχτα που επιστρέφοντας στην Γ’ Εθνική βρίσκει ανταπόκριση από έναν επιφανή επιχειρηματία που κατάγεται από τις Αρχάνες, έχοντας ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα της κωμόπολης.

 

Ποιος είναι ο Νίκος Μπουνάκης

 

Από το 1996 έχει εργαστεί σε Ελληνικές επιχειρήσεις βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών ως διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων και Marketing.

 

Το 2002 εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διοίκησης ποιότητας, αγροτικής επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, Marketing και ασφάλειας τροφίμων.

Έχει εκπονήσει αυτοδύναμα είτε συμμετέχοντας σε ομάδες έργου, περισσότερες από 300 μελέτες Διοίκησης Ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης καλλιεργειών και περισσότερες από 50 έρευνες αγοράς και Μελέτες σχεδίου Marketing για επιχειρήσεις, καθώς και δεκάδες επιχειρησιακά σχέδια για την ένταξη επιχειρήσεων σε χρηματοδοτικά επενδυτικά προγράμματα.

Το 2004 ίδρυσε την Proactive Quality Management Ε.Π.Ε. η οποία μετατράπηκε το 2013 σε Proactive Α.Ε. –Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

 

Σήμερα είναι: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Proactive A.Ε.

Related posts

Προοδευτική: Λύθηκαν τα προβλήματα με τη γραφειοκρατία, αλλάζει επισήμως ονομασία

Γιώργος Ανανίδας

Επεισόδια οπαδών Πανηλειακού και Παναχαϊκής!

Abola Team 3

Από την Άνω Μερά στο Χαϊδάρι ο Καρίμαλης

Abola Team 3