free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Γ. Μώραλης στην κοινή εκδήλωση τριών ποδοσφαιρικών ομάδων της Δ΄ Κοινότητας των Ατρόμητου Πειραιά, ΑΟ Καραβά, Ένωσης Καμινίων

Ατρόμητος Πειραιά, Α.Ο. Καραβάς και Ένωση Καμινίων γιόρτασαν μαζί στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός»

Μια μεγάλη γιορτή για την επιτυχημένη πορεία, την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018, των τριών ομάδων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Ατρόμητος Πειραιά, Α.Ο. Καραβάς και Ένωση Καμινίων, διοργάνωσε χθες ο Ο.Π.Α.Ν. και η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, σε συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός». 

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος Πειραιά γιόρτασε την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική, ο Α.Ο. Καραβάς την κατάκτηση του κυπέλλου Πειραιά και η Ένωση Καμινίων την άνοδό της στη Β΄ Κατηγορία. 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» , Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά κ. Ν. Ποιμενίδης, η Διευθύντρια του Καλού Ποιμένα κ. Αγγελική Κουζούμη, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π κ. Γιώργος Ανατολάκης, πρόεδροι, μέλη Δ. Σ των ομάδων κ.α.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον κ. Μώραλη, στην κα Αντωνάκου και στον κ. Πούλο για την αμέριστη στήριξή τους, ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε αθλητές.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν», που φροντίζει ανήλικα παιδιά από άπορες οικογένειες.

 

Σημειώνεται ότι ο κ. Μώραλης προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιήσει ο Δήμος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μια μεγάλη εκδήλωση, όπου θα βραβευθούν μη επαγγελματικές ομάδες του Πειραιά που είχαν επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

 

moralis atromitos

 

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε πως αισθάνεται χαρούμενος που είναι παρών στην εκδήλωση, καθώς και ο ίδιος έχει ασχοληθεί 25 χρόνια με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και συνεχάρη τους αθλητές και τις τρεις ομάδες για τις επιτυχίες τους. «Οι πρόεδροι, οι προπονητές, οι αθλητές είναι άξιοι», τόνισε ο κ. Μώραλης και συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο και την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, για τη συμβολή τους στην εκδήλωση. Ο Δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε πως πρέπει να επιβραβεύονται οι νικητές αλλά και όλοι όσοι προσπαθούν, ασχέτως αν δεν καταφέρνουν πάντα να έχουν επιτυχίες. «Η νίκη δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός», επεσήμανε ο Δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας πως είναι σημαντικό να πηγαίνουν τα παιδιά σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς μαθαίνουν να συνεργάζονται, αποκτούν ομαδικότητα, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. «Ως Δήμος καταβάλλουμε προσπάθειες να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Είμαστε από τους Δήμους με τις πλέον ελλείπεις αθλητικές υποδομές. Έχουμε 2 κλειστά γυμναστήρια, την ώρα που ο όμορος Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει 4 κλειστά γυμναστήρια», σημείωσε, λέγοντας πως ο Δήμος Πειραιά προχωράει σε πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου «Π. Σαλπέας», των κλειστών γυμναστηρίων στα Καμίνια, καθώς και του Θεμιστόκλειου γυμναστηρίου. «Είναι σε εκκρεμότητα το νέο γήπεδο 11x 11 που θέλουμε να φτιάξουμε σε συνεργασία με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου. Το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ ήδη έχει ανάδοχο και ανακατασκευάζεται. Προσπαθούμε να βρούμε λύση για το αδικημένο αθλητικό σωματείο της πόλης μας που δεν είναι άλλος από τον Εθνικό. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες όχι. Έχουμε ελλείμματα, κάνουμε λάθη, αλλά είμαστε μια Δημοτική Αρχή που και στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς προσπαθούμε, δουλεύουμε και όταν κριθούμε του χρόνου, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθούμε αντικειμενικά και θα δούμε το αποτέλεσμα» επεσήμανε ο κ. Μώραλης. Επιπλέον πρόσθεσε: «Θα είμαστε παρόντες στον Πειραιά για να μπορέσουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα και να υλοποιήσουμε όσα έχουμε πει». Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, δίνοντας συγχαρητήρια για τη λαχειοφόρο αγορά. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη στήριξη στον «Καλό Ποιμένα», αλλά η μεγαλύτερη στήριξη που μπορούμε να παρέχουμε είναι να παραμείνει ο «Καλός Ποιμένας» αυτό που είναι μέχρι σήμερα: να παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά που έχουν ανάγκη και να μην αλλάξει φυσιογνωμία. Ο Δήμος και οι βουλευτές της περιοχής, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτή τη σπουδαία κοινωνική δομή που είναι άξια, παρέχει σωστές υπηρεσίες και είναι απαραίτητο να παραμείνει ως έχει», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πειραιά.

 

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της συνεχάρη τις τρείς ομάδες για την επιτυχημένη πορεία στις κατηγορίες τους. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για την πρωτοβουλία των ομάδων να συνεργαστούν καθώς και για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Ο Καλό Ποιμένας επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στην πόλη μας. Είμαστε όλοι αρωγοί και βοηθάμε, προκειμένου να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτά τα παιδιά, αλλά κυρίως να αφυπνίσουμε τον κόσμο, περνώντας το μήνυμα ότι ειδικά αυτή την εποχή, ακόμα και η παραμικρή βοήθεια είναι σημαντική».

 

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, σε δήλωσή του, τόνισε πως οι επιτυχίες του Ατρόμητου Πειραιά, ο οποίος ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική, του Α.Ο. Καραβά που κατέκτησε το κύπελλο Πειραιά και της Ένωσης Καμινίων που ανέβηκε στη Β΄ Κατηγορία, είναι εξαιρετικά σημαντικές. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Επιπλέον αναφέρθηκε στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, λέγοντας πως όλοι οφείλουμε να στηρίζουμε σημαντικές κοινωνικές δομές, πόσο μάλλον όταν αυτές φροντίζουν παιδιά.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν», Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά κ. Ν. Ποιμενίδης, τόνισε μεταξύ άλλων πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει γίνει σπουδαίο κοινωνικό έργο στον Καλό Ποιμένα, έχει αναμορφωθεί το κτιριακό συγκρότημα και γίνεται ένα πολυσήμαντο έργο. «Ό,τι δίνεις στα παιδιά, το παίρνεις πίσω, γιατί η κοινωνία, τα παιδιά γίνονται σωστότεροι», σημείωσε ο κ. Ποιμενίδης.

 

O Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π κ. Γιώργος Ανατολάκης, σε δήλωσή του για την εκδήλωση, έκανε λόγο για μια σημαντική πρωτοβουλία. «Η ζωή και η πνοή του ποδοσφαίρου είναι τα παιδιά που γέμισαν το γήπεδο με χαμόγελα. Είναι σημαντικό για το πειραϊκό ποδόσφαιρο, γιατί εμείς ως Ένωση θέλουμε να έρχονται κοντά με το ποδόσφαιρο. Αποτελούν άλλωστε το μέλλον του αθλήματος».

 

Ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιώς κ. Σπύρος Μητρόπουλος, τόνισε πως γιορτάζουν την άνοδο της ομάδας, αλλά παράλληλα και τα τρία αθλητικά σωματεία βοηθούν μια σημαντική δομή, όπως είναι ο Καλός Ποιμένας.

 

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Καραβά κ. Χρήστος Σκανδάλης, μίλησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία του Ο.Π.Α.Ν., της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και των ομάδων να διοργανώσουν αυτή την εκδήλωση. «Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των ομάδων μας και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τον Καλό Ποιμένα», επεσήμανε ο κ. Σκανδάλης.

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καμινίων κ. Δημήτρης Δημητρίου, υπογράμμισε πως τα τρία αθλητικά σωματεία προσπαθούν να συμμετέχουν τα παιδιά της περιοχής στις ομάδες των Καμινίων.

Πηγή http://portnet.gr/

Related posts

Εποχή Πράπα στην Αστυπάλαια

Abola Team

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (17/2) στον Πειραιά

Abola Team 3

Τα ζευγάρια του δευτέρου γύρου στο Κύπελλο Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς