free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Υπάρχει ποιότητα και βάθος στην ομάδα»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών, που προέρχονται από την εφηβική ομάδα, εξέφρασε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαίδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης. 

 

 

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής άφησαν οι πολλοί Έφηβοι του Θριάμβου Χαϊδαρίου που πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στον Χαραυγιακό.

Το νικηφόρο 3-0 απέναντι στην Πρωταθλήτρια ομάδα Α’ Κατηγορίας (σ.σ.  η οποία με τη σειρά της προέβη σε σειρά δοκιμών) ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο επιτυχημένος κόουτς με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε την ποιότητα των πολλών ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, και οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα ενόψει του νέου «μαραθωνίου» της Α’ Κατηγορίας

«Το συγκεκριμένο φιλικό μας έδωσε τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία πολύ σπουδαία ομάδα, που πανηγύρισε τη άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Από εκεί κι έπειτα με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι υπάρχει πληθώρα ταλαντούχων παικτών, αφού κατά βάση δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που συγκροτούν κυρίως την εφηβική μας ομάδα. Υπάρχει ποιότητα και βάθος».

 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης ο Χατζηαλέξης τόνισε: «Ακολουθούμε πιστά το πλάνο μας με υπομονή και με ξεκάθαρες προτεραιότητες

Θα κάνουμε 4-5 προσθήκες σε θέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει, ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις»

Φιλικό με αντίπαλο την Πεύκη για ην προσεχή Τρίτη 12 Ιουνίου έκλεισε ο Θρίαμβος Χαίδαρίου

 

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ 12-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Τελευταίοι και Σημερινοί Αγώνες

admin

Στην Αγία Παρασκευή ο Μουλάκης!

Ρένος Γιαμπουράς