free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καρέ ανανέωσης στον Διαγόρα Ρόδου, ερωτηματικό με Στεφανάκο

Μπορεί στην ομάδα του Διαγόρα να υπάρχει ηρεμία στο τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ» οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, υλοποιώντας τον προγραμματισμό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, πάντα σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Παντέλη.

Όπως έχει γράψει η «δσπορ», η διοίκηση του «γηραιού» έχει συμφωνήσει προφορικά σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Πλέον τα πρώτα τέσσερα ονόματα αθλητών που θα ενισχύσουν τον Διαγόρα και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επιβεβαιώθηκαν από κύκλους του συλλόγου.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Νίκο Μπαμπανιώτη, τον κεντρικό αμυντικό Στάθη Προβατίδη, τον αμυντικό μέσο Αλέξανδρο Βελέτη και τον επιθετικό Αντώνη Γιόνδη, με τους τρεις τελευταίους να αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της ενδεκάδας του «γηραιού» στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ενώ ο Μπαμπανιώτης ήταν η «ρεζέρβα» του Μανώλη Στεφανάκου στην υπεράσπιση της εστίας του συλλόγου.

Όπως όλα δείχνουν, όσο περνάνε οι ημέρες θα γνωστοποιούνται και τα υπόλοιπα ονόματα των αθλητών που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Διαγόρα και σταδιακά οι άνθρωποι της ομάδας θα τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να προβούν στις επίσημες ανακοινώσεις.

Πάντως ερωτηματικό αποτελεί η επέκταση της συνεργασίας του «γηραιού» με τον βασικό γκολκίπερ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου Μανώλη Στεφανάκο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ».

Η διοίκηση είχε επαφές με τον έμπειρο τερματοφύλακα, χωρίς όμως να προκύψει προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, με τις πιθανότητες παραμονή του Μανώλη Στεφανάκου στον Διαγόρα να είναι μοιρασμένες αυτή την στιγμή.

Παράλληλα με τις ανανεώσεις, οι άνθρωποι του Διαγόρα, σε συνεργασία με τον Νίκο Παντέλη, δουλεύουν και πάνω στην μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για να καλύψουν τα κενά που έχει διαπιστώσει ο έμπειρος τεχνικός.

Έχουν προσεγγίσει αρκετούς αθλητές, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους, πριν ξεκινήσουν να καταθέτουν τις επίσημες προτάσεις συνεργασίας.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», άνθρωποι του «γηραιού» έχουν επαφές με ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας, προκειμένου να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με την μορφή του δανεισμού.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Εγκρίθηκαν στον Αήττητο Σπάτων η σύσταση της ομάδας σε ΠΑΕ και η πενταμελής Επιτροπή που πρότεινε ο Νίκος Κατσιγιάννης (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Τριπλό «χτύπημα» ο Ιάλυσος!

Ρένος Γιαμπουράς

Παίκτης του Διαγόρα ο Μπουρούς

Abola Team 2