free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση Παλαιόχωρας και Πλατανιά

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ η συνάντηση στον Πλατανιά ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας.

 

 

Από τις πολύ λίγες πληροφορίες που υπάρχουν, οι άνθρωποι των δύο συλλόγων δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν τι ειπώθηκε μεταξύ τους και αυτό στο οποίο αρκούνται αυτή τη στιγμή ν’ αναφέρουν είναι πως η συνάντηση «έγινε σε καλό κλίμα» και επίσης ότι «συζητήθηκαν τα πάντα και σε μερικές μέρες θα τα ξαναπούμε».

 

Από την Παλαιόχωρα παρόντες ήταν ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης και 2 ή 3 ακόμα παράγοντες της ομάδας, ενώ από τον Πλατανιά στη συνάντηση βρέθηκαν 2 ή 3 άτομα, όπως τονίζεται, ανάμεσά τους πάντως χωρίς να είναι ο πρόεδρος, Μαν. Μαθιουλάκης. Από εκεί και πέρα, πάντα σύμφωνα με την μικρή πληροφόρηση που έχουμε στη διάθεσή μας, οι δύο ομάδες συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα, τόσο της συνεργασίας και της δημιουργίας μίας ομάδας στα πρότυπα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, όσο και να συνεχίσει η καθεμία το έργο της και ο Πλατανιάς να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, αν τελικά αυτό αποφασιστεί για τη νέα χρονιά, στη Σούπερ Λιγκ και η Παλαιόχωρα να είναι ένα είδους “φυτώριο” για την ομάδα του Πλατανιά.

 

Σημειώνουμε ότι η πληροφόρηση για την ώρα δεν είναι αρκετή και ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες θα μπορέσουν να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία γι’ αυτή τη συνάντηση.

 

 

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

“Τέλος…πριν αρχίσει”

Κωνσταντίνος Περούλης

16 και 17 Σεπτεμβρίου πιθανότατα η σέντρα στην Γ’ Εθνική!

Abola Team 2

ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΒΟΜΒΑ: Παραμένει στην προεδρία της Τριγλίας Ραφήνας ο Σολδάτος!

Ρένος Γιαμπουράς