free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Χαραλαμπίδης: «Εμπλουτίστηκα με γνώσεις γύρω από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»

Τον ενθουσιαμσό του από την οργάνωση των ανθρώπων της Μπριζ παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

 

 

 

Την ευκαιρία να … γεμίσει σημειώσεις το μπλοκάκι του, αλλά παράλληλα και να αφουγκραστεί πώς οι ποδοσφαιρικοί λαοί της αναπτυγμένης Δυτικής Ευρώπης αντιλαμβάνονται το κορυφαίο και δημοφιλές άθλημα  είχε ο Γιάννης Χαραλαμπίδης το προηγούμενο διάστημα.

Ο προπονητής των Βριλησσίων παρακολούθησε το σεμινάριο του Μπριζ στο Βέλγιο και στο διάστημα τη παραμονής του από 28 Μαϊου – 4 Ιουνίου είχε τη δυνατότητα να αδράξει την ευκαιρία και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι με ποιόν τρόπο προσπαθούν ποδοσφαιράνθρωποι πολύ πιο εξελιγμένων και πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων να αξιοποιήσουν τις υποδομές τους και να έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχο τα … φυντάνια τους

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Χαραλαμπίδης πέρυσι τέτοια είχε παρακολουθήσει στην Ολλανδία ανάλογο σεμινάριο παίρνοντας μία γεύση από τον τρόπο οργάνωσης του Άγιαξ

Ενδεικτικές του τί «εισέπραξε» σε αυτό το σπουδαίο σεμινάριο  ο επιτυχημένος τεχνικός, είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε

«Είχα την ευκαιρία αν γνωρίσω από κοντά τον Διευθυντή Ακαδηνιών της Μπριζ και να αποσπάσω πράγματα από την τεχνογνωσία του, όπως φυσικά και να παρακολουθήσω τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας κι ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών τους.

Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερός και από τους ελάχιστους Έλληνες προπονητές που έχουν λάβει μέρος σε τέτοιου είδους σεμινάρια.

 Μόνο και μόνο που συναναστρέφεσαι με τέτοιους ανθρώπους  είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και εγώ  για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι προσπαθώ να μάθω πράγματα, να εξελιχθώ ως προπονητής. Όπως φυσικά και να παρακολουθήσω από οντά τον τρόπο οργάνωσης διάφορων ευρωπαϊκών κλαμπ, που φημίζονται για την οργάνωση των υποδομών τους.

Σαφέστατα εμπλουτίστηκα από γνώσεις γύρω από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!»

 

Related posts

Ενισχύεται σε αντρικό και ακαδημίες o Κεραυνός Πετρούπολης

Ρένος Γιαμπουράς

Από τις Ακαδημίες.. στην ομάδα Ανδρών της ΑΟ Κηπούπολης, μέσω του προπονητή Δημήτρη Φιλίππου

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (12/11/22)

Abola Newsroom