free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί ο Περιάλης, μένει ο Πολυκρέτης στον Πανθηραϊκό-Προφορική συμφωνία με Κονσταντίνοφ

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στον Πανθηραϊκό ο Γιώργος Περιάλης κατόρθωσε να συμβάλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας.

 

Η πρώτη χρονιά ήταν μια άκρως επιτυχημένη αφού ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του νταμπλ.

 

Οι δυο επόμενες στη Γ’ Εθνική ήταν θετικές με τον ακραίο επιθετικό με καταγωγή από τη Τήνο να παίζει σημαντικό ρόλο ώστε ο Πανθηραϊκός να πετύχει τους στόχους τους σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

 

Παρ’ όλα αυτά, η νέα χρονιά δεν θα τον βρει να φοράει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας αφού οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής με τη διοίκηση δείχνουν οτι οι δυο πλευρές δεν θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο. 

 

Ο Περιάλης απ’ ότι φαίνεται θα κουνήσει μαντίλι και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

 

Βίους παράλληλους με τον Γιώργο Περιάλη διανύει ωστόσο ο Μανώλης Πολυκρέτης.

 

Ο Ναξιώτης άσος που μεταγράφηκε φέτος στην ομάδα της Σαντορίνης είχε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και στις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά. 

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανναξιακός ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Αγίας Ελεούσας και του ιστορικού Αιγάλεω, με το οποίο κατέκτησε τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. 

Γνωστός στο κοινό των Κυκλάδων είχε γίνει από το πέρασμα που είχε από τον Πανναξιακό τη σεζόν 2015-2016.

Η άφιξη του στις 5 Ιανουαρίου του 2018 στον Πανθηραϊκό έδωσε … ανάσες στο επιθετικό κομμάτι, με την παρουσία του να είναι σημαντική όσον αφορά την εικόνα της ομάδας κυρίως στο β’ γύρο.

 

Ο λόγος για τον Βούλγαρο επιθετικό Τόμι Κονσταντίνοφ ο οποίος από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θήρα μπόρεσε να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδα του. Με κρίσιμα τέρματα σε αγώνες που ήταν κομβικοί ο Βούγλαρος άσος δικαίωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου για την επιλογή να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας και γι αυτό το λόγο του πρότειναν να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο.

 

Ο ίδιος δεν είπε όχι κάτι που σημαίνει ότι οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Ο πρώην άσος τωνΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τσάβνταρ, Λίτεξ Λόβετς, Α.Ο Χανιά, Αζάλ, Περνίκ, Βίτοσα, Πιρίν και Α.Ο Χαλκίς έχει συμφωνήσει προφορική με τους Σαντορινιούς και αυτό που απομένει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας μέσω ανακοίνωσης.

 

Ο Κώστας Σκούπρας, φρόντισε από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του να δείξει την ποιότητα και τις ικανότητες που έχει, και αυτό το αποτυπώνεται το γεγονός ότι με τη φυγή του σε διάστημα ημερών υπέγραψε συμβολαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται στην Football League.

 

Ο ίδιος ωστόσο δείχνει να μην ξεχνάει το νησί των Κυκλάδων αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

 

Η ιστοσελίδα sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Θεσσαλικής ομάδας ο οποίος ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί την πρώην του ομάδα λέγοντας: ”Δεν παρακολουθώ και πολύ. Αλλά συχνά μαθαίνω νέα για τον Πανναξιακό, σε τι επίπεδο βρίσκεται και πως τα πηγαίνει”.

 

Ερωτηθείς εάν επιθυμεί να γυρίσει κάποτε στη Νάξο για μόνιμη εγκατάσταση, ο Σκούπρας είπε: ”Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γυρίσω. Ίσως όμως στο τέλος της καριέρας μου να το σκεφτόμουν. Πάντως, εάν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ σοβαρό ίσως το σκεφτόμουν”.

 

Σε ερώτηση εάν του λείπει η Νάξος, ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού είπε: ”Η Νάξος επειδή έχω συνηθίσει σε άλλο τρόπο ζωής δεν μου λείπει. Αν και αυτή τη φορά που την επισκέπτομαι την σκέφτομαι σαν τόπο που θα ήθελα να ζήσω στο μέλλον”.

 

Στον επίλογο του, ο Σκούπρας έκανε αναφορά στη χρονιά που πραγματοποίησε ο ίδιος λέγοντας: ”Η χρονιά που έκανα φέτος ήταν επιτυχημένη σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Η ομάδα πέτυχε από νωρίς το στόχο της παραμονής στη Β’ Εθνική οπότε απολαύσαμε τα ματς που απέμεναν. Όσο για το ατομικό επίπεδο και τους στόχους μους είμαι χαρούμενος πάνω απ’ όλα γιατί ολοκλήρωσα μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς έχοντας σε 29 ματς γεμάτα.

Πηγή sportcyclades.gr

Related posts

Ανακοίνωσε Καλογιάννη η Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (27 και 28/1) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Δεν είχαν τον Άγιο τους!

Abola Team