free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Έδεσε» και Πιπίνη ο Ηλυσιακός

Πριν από περίπου 2 χρόνια ο Ηλυσιακός προκαλούσε αίσθηση με τη μεταγραφή του Χρήστου Πιπίνη στην ομάδα, αφού, η τότε η διοίκηση είχε κατορθώσει να… ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν ποδοσφαιριστή που λίγους μήνες νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε επίπεδο Ευρώπης με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

 

Όπως ήταν φυσικό, δυο χρόνια αργότερα, ο Πιπίνης όχι απλά επιβεβαίωσε τις προσδοκίες αλλά πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ιστορικής ομάδας αποτελώντας την… ήρεμη δύναμη των αποδυτηρίων και τον ηγέτη στην γραμμή της οπισθοφυλακής του Ηλυσιακού.

 

Ο Δημήτρης Παπασπύρου γνώριζε πολύ καλά ότι ο Πιπίνης θα αποτελούσε από τους βασικούς πυλώνες στην αμυντική γραμμή της ομάδας και φέτος γι αυτό το λόγο στα άμεσα πλάνα του ήταν η παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στο σύλλογο, ώστε, να μπουν οι βάσεις για έναν Ηλυσιακό που πάνω απ’ όλα θα.. έχτιζε το παιχνίδι του μέσω της εμπειρίας του Πιπίνη. 

 

Έτσι και έγινε αφού η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ.

 

Ο Πιπίνης λοιπόν για ακόμη μια χρονιά θα είναι κάτοικος Ζωγράφου και σίγουρα τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, συμπαίκτες και κόσμος περιμένουν πολλά από εκείνον βάση της ικανότητας και της εμπειρίας που διαθέτει. 

Πηγή http://www.prismanews.gr

Related posts

Εντυπωσιακή η Θύελλα Ραφήνας 4-1 τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής!

Abola Team 2

Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο προπονητής στον Διαγόρα

Abola Team 2

Για το πρώτο «τρίποντο» στην Κηφισιά ο ΠΟΑ

Abola Team 2