free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Φουλάρει» για μεταγραφές ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Γερα στο μεταγραφικό παζάρι κινείτια το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα (φωτό).

 

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τεελτυαίες ημέρες στον ΠΑΣ Γαλάτσι, αναφοικά με  τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ομάδας των βορείων προαστίων κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά την ουσιαστική ενδυνάμωση του ρόστερ σε θέσεις, όπου έχει εντοπιστεί άμεση ανάγκη.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας σε ανύποπτη στιγμή φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενό στόπερ, ενός αμυντικού χαφ, ενός μεσοεπιθετικού κι ενός κλασικού φορ, που θα διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες.

 

Οι επαφές με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του συλλόγου είναι σε προχωρημένο σημείο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να σημειωθούν ουσιαστικές εξελίξεις

 

Τυην ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές με τους παίκτε ςπου πρόκειτια να ανεώσουν ή και με ορισμένος άλλου που ενδέχεται να αλάξουν «στρατόπεδο»

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας αναφερόμενος στον σχεδιασμό αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής: «Δουλεύουμε πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο πλάνο, Έχουμε κάποιες προτεραιότητες αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ. Το πλέον σημαντικό είναι ότι κατά βάση έχει παραμείνει ο βασικός μας κορμός, ενώ έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα δείγματα γραφής που έχουν αφήσει πολλοί πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών και οι οποίοι παρουσιάζουν τρομερή εξέλιξη»

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Βέρρας στην Ιεράπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι 2-1 τον Αγ. Δημήτριο

Abola Team 3

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team