free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σταμπουλίδης: «Να μείνει ο βασικός κορμός»

Τις προτεραιότητές του για την επόμενη σεζόν, ανέλυσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης. 

 

 

 

 

 

Η χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου αποτελεί προτεραιότητα όλων για τον Μικρασιατικό

 

Η ομάδα της Καισαριανής την σεζόν, που μας πέρασε κατάφερε πάνω στο … νήμα να εξασφαλείσει την απευθείας της παραμονή στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας κάνοντας δυναμικό ντεμαράζ στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές, βάζει πλώρη για νέες κατακτήσεις, εστιάζοντας στη δημιουργία ενός ακόμη πιο ανταωνισιτκού συνόλου.

 

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές αρχικά με τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να παραμείνουν καιμε ορισμένους ακόμη που φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης.

 

Την ίδια στιγμή, πάντα εξετάζονται περιπτώσεις παικτών, που προέρχοντια από άλλους συλλόγους πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με  το ποιοί θα αποκτηθούν.

 

Ο τεχνικός Κώστας Σταμπουλίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα αναφορικά με την «επόμενη ημέρα»:

 

«Αυτό που προέχει, είναι να διατηρηθεί ο βαικός κορμός και κυρίως όσοι παίκτες ηγήθηκαν της προσπάθειας για παραμονή. Από εκεί κι έπειτα, ανάλογα με τις προσθοαφαιρέσεις που θα προκύψουν στο ρόστερ, θα ζυγίσουμε όλα τα δεδομένα για το πώς θα κινηθούμε στη συνέχεια»

 

 

 

 

 

Related posts

Δυναμώνει με Γιώργο Γαλανόπουλο η Αγία Παρασκευή

Τάσος Ζαφειρίου

Η Πεύκη 1-0 τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Συγχαίρουν Ζαγοράκη και Δημητρίου οι Άγιοι Ανάργυροι

Τάσος Ζαφειρίου