free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Το γεμάτο νόημα για όλους τους Έλληνες μήνυμα του προέδρου της Αθηναϊδας Αλέξανδρου Κινδιλίδη με αφορμή το κλείσιμο 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

Δήλωση η οποία παράλληλα αποτελεί μήνυμα προς όλες τις ελληνικές οικογένειες στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα τελευταία χρόνια, έκανε ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

Στην γεμάτη ουσία και νόημα δήλωσή του ο πρόεδρος του ιστορικού Κυψελιώτικου συλλόγου με αφορμή μάλιστα το κλείσιμο φέτος των 80 χρόνων από την ίδρυση της ιστορικής Κυψελιώτικης ομάδας αναφέρει:

 

Φιλες και φιλοι της Αθηναιδας 

φετος η ιστορικη ομαδα της Κυψελης κλεινει ογδοντα χρονια απο την ιδρυση της. 

Το 1938 ο Κωστας Αντωνιου συμβολαιογραφος στο επαγγελμα ιδρυσε μεσα σε πολυ δυσκολους καιρους την ομαδα που τοτε εκανε προπονηση στο τοτε Πεδιο του Αρεως. 

Ακολουθησαν δυσκολα χρονια για την Ελλαδα ,πολεμος Παγκοσμιος πολεμος και αργοτερα εμφυλιος και τον Αντωνιου διαδεχθηκε ο Κωστας Βαρδαουλης. 

Τα χρονια περνουσαν και η ομαδα της Κυψελης αντεξε στα περιεργα χρονια που ακολουθησαν και τον Βαρδαουλη διαδεχθηκε ο Γιωργος Γεωργιου και ακολουθως ο Τακης Καψης που μας τιμησε με την παρουσια του και στις τελευταιες εκλογες.Επομενος Προεδρος ο Γιαννης Βιτζηλαιος και μετα ο Κωστας Σπηλιαδης και αργοτερα ο Αγγελος Κοκκινος. 

Τη σκυταλη αναλαμβανει ο Μανθος Τσουτσος που απογειωνει την Αθηναιδα και την φτανει στη Γ Εθνικη και αργοτερα αναλαμβανει ο Κωστας Στεργιος ο οποιος στα συγχρονα πλεον χρονια ειναι παντα διπλα στην Αθηναιδα.Τον Στεργιο διαδεχεται ο Μανωλης Πατρικακης που ειναι κοντα μας και αυτος .Τον Πατρικακη διαδεχεται στον Προεδρικο θωκο ο Αλεξανδρος Κινδιλιδης και αυτον για μικρο χρονικο διαστημα ο Γιωργος Νικογιαννης το αρχαιοτερο εν ενεργεια μελος της Αθηναιδας.Τις τελευταιες μερες τον Νικογιαννη διαδεχεται και παλι ο Αλεξανδρος Κινδιλιδης. 

Ολοι μαζι οι προαναφερθεντες μαζι με ολα τα μελη των Διοικητικων συμβουλιων βοηθησαν στο να διατηρηθει η Αθηναιδα στη ζωη και να ειναι αυτη τη στιγμη μια απο τις αρχαιοτερες ομαδες του Αθηναικου ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου. 

Αθηναιδα ομως ειμαστε ολοι μας απο τον πιο καινουριο φιλαθλο μεχρι τον αρχαιοτερο .Ολοι μαζι πρεπει να εργαστουμε με ομοψυχια στα δυσκολα αυτα χρονια που διανυουμε ,για να διατηρησουμε το μεγαλειο αυτης της ομαδας. 

Εμεις σαν νεα διοικηση σας καλουμε και παλι διπλα μας για να ξαναζησουμε ομορφες στιγμες. 

ΥΓ αν ξεχασα καποιον απο τους Προεδρους θα ζητησω να με συγχωρεσετε αλλα το βιβλιο με την ιστορια της Αθηναιδας δεν εχει ολοκληρωθει ακομα και καποια κενα σιγουρα υπαρχουν. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΝΔΙΛΙΔΗΣ

Να τονίσουμε ότι ο υπογράφων δημοσιογράφος (Φώτης Κατσούφης) υπήρξε ποδοσφαιριστής αλλά και μέλος της διοίκησης της Αθηναϊδας επί προεδρίας των Τάκη Καψή και Κώστα Σπηλιάδη.

 

Related posts

Βολική ισοπαλία για Παπάγο και Άρη Χολαργού

Με δύο γκολ του Μιχαηλίδη και με άριστη τακτική ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 2-0 την Κοψαχείλα-Ντεμπούτο για τους νικητές ο 16χρονος Ντελής

Abola Team 3

Ο Γιάννης Ξυδιάς ο νέος προπονητής του Άρη Καλαμακίου

Τάσος Ζαφειρίου