free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναγκαστική αναμονή ενόψει εκδίκασης Έφεσης και απόφασης ο Αστέρας Αμαλιάδας

Μπορεί αγωνιστικά ο Αστέρας να απέδειξε πως είχε όλες τις προδιαγραφές να πάρει το «εισιτήριο» ανόδου για τη Football League, ωστόσο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν εξοντωτική για τους «βυσσινί»!.

 

Μπορεί αγωνιστικά ο Αστέρας να απέδειξε περίτρανα πως είχε όλες τις προδιαγραφές να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» ανόδου για τη Football League, πετυχαίνοντας σπουδαία αποτελέσματα στα μπαράζ και όντας 2ος στη βαθμολογία του ομίλου του, ωστόσο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν εξοντωτική για τους «βυσσινί», στερώντας τους αυτό που είχε κατακτήσει.

 

Τα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρόδοτο στην Αμαλιάδα (0-0 ως τη διακοπή) και το φύλλο αγώνα του διαιτητή Τάση σε συνδυασμό με την έκθεση της Αστυνομίας, «έκαψαν» τον Αστέρα ο οποίος έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, είδε από τη συγκομιδή του να αφαιρούνται συνολικά 5 βαθμοί, του τιμωρήθηκε η έδρα με τέσσερις αγωνιστικές ενώ καλείται να πληρώσει και 2.000 ευρώ πρόστιμο! Ως εκ τούτου, η νέα κατάσταση στη βαθμολογία έφερε τους Ηλείους στην τρίτη θέση, άρα εκτός προνομιούχων θέσεων.

 

Στην Αμαλιάδα συνεχίζουν να «βράζουν» διοίκηση και κόσμος για τις αποφάσεις του πειθαρχικού οργάνου, οι οποίες «χάιδεψαν» τον Ηρόδοτο τιμωρώντας επίσημα πρόσωπα του κι όχι όμως και το σωματείο, με αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί η βαθμολογική συγκομιδή της κρητικής ομάδας προς το χειρότερο.

 

Σε τι ελπίζει ο Αστέρας

 

Πλέον η ομάδα της Αμαλιάδας που έχει προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης εκεί (πιθανόν την Τετάρτη 13/6 ή την Πέμπτη 14/6). Οι άνθρωποί της δεν «πετούν στα σύννεφα» και γνωρίζουν ότι οι ελπίδες για να αλλάξει κάτι σε αυτό το επίπεδο δεν είναι παρά σαφώς πολύ λίγες. Θα διεκδικήσουν πάντως την απονομή δικαιοσύνης!

Αυτό που οι «βυσσινί» πλέον περιμένουν εκτός από τα θέματα της Έφεσης, είναι και το ενδεχόμενο μέσω πιθανής αναδιάρθρωσης των κατηγοριών να δημιουργηθεί θέση.

Κι έπειτα, μήπως κάποια από τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν ή από αυτές που παρέμειναν από πέρυσι, να μην καταφέρει να κάνει συμμετοχή στη Football League, και τότε ο πρώτος επιλαχών βάσει προκήρυξης είναι ο Αστέρας. Αυτό το τελευταίο βέβαια, αν είναι να γίνει, θα τραβήξει σε μάκρος χρονικά (πιθανόν και στα τέλη Αυγούστου ή και στις αρχές Σεπτεμβρίου)…

Ο Αστέρας Αμαλιάδας αυτή τη στιγμή υπερισχύει του αντίστοιχου τρίτου στον άλλο όμιλο Τηλυκράτη Λευκάδας, αφού έχει 4 βαθμούς όπως κι εκείνος, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων με βάση τα προβλεπόμενα στην Προκήρυξη από την ΕΠΟ, κριτήρια. Συγκεκριμένα, 7-11 ο Αστέρας και 3-8 η ομάδα της Λευκάδας.

Πηγή: iliaclick

 

 

 

Πηγή: iliaclick

Related posts

Παίκτης της Ρόδου και ο Οικονόμου

Abola Team 2

Επιστροφή στις νίκες για την Ηλιούπολη (1-3)

Abola Team

Ουζούνογλου στον ΟΦ Ιεράπετρας!

Abola Team 2