free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απορρίφθηκε η έφεση της Ρόδου, ελπίζει στην αναδιάρθρωση όπως και ο Φωστήρας για την παραμονή στην Γ’ Εθνική

Στο κενό έπεσε η έφεση που είχε καταθέσει ο Α.Σ. Ρόδος και ο Σάκης Ναλμπάντης κατά τις ποινής που τους είχε επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Α.Σ. Ρόδος 1968 και του Αθανασίου Ναλμπάντη κατά της υπ’ αριθ. 180/2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Π.Ε. είχε επιβάλει στα «ελάφια» χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στο Σάκη Ναλμπάντη, χρηματικό πρόστιμο 10.417 ευρώ, ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και 42 μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Από και ύστερα η Ρόδος όπως και ο Φωστήρας ελπίζει στην αναδιάρθρωση στην Γ’ Εθνική ώστε να παραμείνει όπως και η ομάδα του Ταύρου στην κατηγορία και να αγωνιστεί σε αυτήν και τη νέα σεζόν.

 

 

Related posts

Η Προοδευτική πήρε τον Νάστο

Abola Team

Α.Ε. Μυκόνου: Παρελθόν ο Ανδρέας Σκέντζος!

Γιώργος Ανανίδας

Μεγάλο διπλό η Κηφισιά με ΠΟΑ-Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα με το εκτός έδρας 1-2 επί του Ατσαλένιου

Abola Team 2