free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί ο Περιάλης, μένει ο Πολυκρέτης στον Πανθηραϊκό…

Μια ανανέωση και μια παραμονή έχουμε στον Πανθηραϊκό.

 

 

Στα τρία χρόνια παρουσίας του στον Πανθηραϊκό ο Γιώργος Περιάλης κατόρθωσε να συμβάλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας.

 

Η πρώτη χρονιά ήταν μια άκρως επιτυχημένη αφού ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του νταμπλ.

 

Οι δυο επόμενες στη Γ’ Εθνική ήταν θετικές με τον ακραίο επιθετικό με καταγωγή από τη Τήνο να παίζει σημαντικό ρόλο ώστε ο Πανθηραϊκός να πετύχει τους στόχους τους σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

 

Παρ’ όλα αυτά, η νέα χρονιά δεν θα τον βρει να φοράει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας αφού οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής με τη διοίκηση δείχνουν οτι οι δυο πλευρές δεν θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

 

Ο Περιάλης απ’ ότι φαίνεται θα κουνήσει μαντίλι και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

 

Βίους παράλληλους με τον Γιώργο Περιάλη διανύει ωστόσο ο Μανώλης Πολυκρέτης.

 

Ο Ναξιώτης άσος που μεταγράφηκε φέτος στην ομάδα της Σαντορίνης είχε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και στις συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά.

 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανναξιακός ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Αγίας Ελεούσας, της ΑΕ Σπάρτης και του ιστορικού Αιγάλεω, όπου με τις δύο τελευταίες ομάδες κατέκτησε τον τίτλο της Δ’ Εθνικής.

 

 

 

Πηγή: sportcyclades

Related posts

Μοναδικό κέρδος ο βαθμός για τον Ιάλυσο

Abola Team 2

Τελικές συζητήσεις με Βορύλλα-Διαμαντή ο Πανθηραϊκός μετά την απόκτηση του Παληγεώργου

Abola Team 3

Επιστρέφει στον Φωστήρα ο Κώστας Σκάρος

Abola Team 2