free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν προχωράει η συνεργασία της Παλαιόχωρας με τον Πλατανιά

Δεν θα προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα σε Πλατανιά και Παλαιόχωρα.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα, η Παλαιόχωρα γνωστοποιεί ότι το φλερτ που υπήρξε μεταξύ Πλατανιά και Σήφη Δελάκη δεν θα καταλήξει σε “γάμο”. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι η Παλαιόχωρα έχει σαν σκοπό να παίξει τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο της Παλαιόχωρας, «το οποίο θα βελτιωθεί για τις ανάγκες της Ακαδημίας αλλά και της Α ομάδας όπως έχει υποσχεθεί το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καντάνου Σέλινου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

«Θέλουμε να διασκεδάσουμε τις αναλήθειες κάποιων ανθρώπων οι οποίοι χωρίς να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση ανησύχησαν για το μέλλον της ομάδας μας, τους διαβεβαιώνουμε ότι η Ομάδα πατάει σε γερές βάσεις», τονίζεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης…

 

Αναλυτικά:

 

Παλαιόχωρα 10/6/2018

 

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Παλαιόχωρας.

 

Απεφάσισε:

 

1. Να σταλεί επιστολή στους παράγοντες της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για να τους ευχαριστήσουν για την τιμή που έκαναν στον πρόεδρο κύριο Δελάκη Ιωσήφ

 

2. Η ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην Γ εθνική κατηγορία με έδρα την Παλαιόχωρα του δήμου Καντάνου Σελίνου στο οποίο θα βελτιωθεί για τις ανάγκες της Ακαδημίας αλλά και της Α ομάδας όπως έχει υποσχεθεί το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καντάνου Σελίνου.

 

3. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του δήμου μας να αγκαλιάσει την ΟΜΑΔΑ μας που με βήματα σταθερά συνεχώς ανεβαίνει

 

4. Θέλουμε να διασκεδάσουμε τις αναλήθειες κάποιων ανθρώπων οι οποίοι χωρίς να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση ανησύχησαν για το μέλλον της ομάδας μας, τους Διαβεβαιώνουμε ότι η Ομάδα πατάει σε γερές βάσεις!

Related posts

Ανανέωσε με τον Κώστα Κοτώρο η Θήβα

Abola Team 2

Επιστροφή του Γιάννη Γιαννακόπουλου στην Κορωνίδα Κοιλάδας

Γιώργος Ανανίδας

Ο Ηρόδοτος για την φιέστα ανόδου με έκπληξη την παρουσία του Μανώλη Κονταρού: Την Κυριακή… καίγεται όλη η Αλικαρνασσός για το καμάρι της! (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3