free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον Ασπρόπυργο ο Βαζάκας, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Πανασπροπυργιακού-Δόξας ανέλαβε ο Γιώργος Βαζάκας, μετά το τέλος της συνεργασίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο πολύπειρος προπονητής “γεύτηκε” το “πικρό ποτήρι” του υποβιβασμού με την ΑΣΑ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη. Από την άλλη η νέα του ομάδα παρέμεινε στη Γ’ Εθνική την τελευταία αγωνιστική.

 

Η ανακοίνωση του Ασπρόπυργου αναφέρει τα εξής:

 

«H διοίκηση της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας ανακοινώνει την πρόσληψη του «δάσκαλου» Γιώργου Βαζάκα. Μετά από συζητήσεις οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας στην λειτουργία και πορεία της ομάδας. Η καριέρα και οι επιτυχίες του Γιώργου Βαζάκα είναι γνωστές στο πανελλήνιο με 597 συμμετοχές (Α΄,Β΄,Γ΄ & UEFA CUP).

 

Επίσης διαψεύδουμε δημοσίευμα αθλητικού site περί συμφωνίας της ομάδας μας με τον τερματοφύλακα Κατσούλη Αθανάσιο. Δηλώνουμε δε ότι ισχύουν και θα ισχύουν ΜΟΝΟ όσα με ανακοίνωση μας δημοσιεύουμε, τα άλλα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

 

Παρακαλούμε δε να μη γίνεται χρήση του ονόματος της ομάδας μας από ορισμένους με στόχο την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών».

Related posts

Ελεύθερος από τον Ιωνικό Νικαίας ο Καλτσάς

Abola Team 3

Η 6η Αγωνιστική της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο

Abola Newsroom

Συμφώνησε με Παλαιόχωρα ο Φυντικάκης

Abola Team 3