free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Νικητής του αγώνα η «Προσφορά και ο Εθελοντισμός! » στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των « Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων Αρχέλαου» και τη «Μικτή βετεράνων του Αχαρναικού Διεθνών και ηθοποιών »: Γράφει η Βίκυ Νικολάκου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων « Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων Αρχέλαου» και τη  «Μικτή βετεράνων του Αχαρναϊκού  Διεθνών και ηθοποιών ».

 

Νικητής του αγώνα η «Προσφορά και ο Εθελοντισμός! ».

 

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία Εθελοντών Θρακομακεδόνων του κυρίου Νίκου Σιδηρόπουλου όπως μας έχει συνηθίσει, σε συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Σαρλή και τους  παλαίμαχούς του  Αχαρναϊκού.

 

 

 

Η προσφορά όλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τρεις τόνοι  τρόφιμα για τον  ιερό ναό Αγ Κων/νου & Ελένης Κόκκινου Μύλου  

 

Με την παρουσία τους τίμησαν οι κ.κ  Ιωάννης Κασσαβός Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Συρινίσης,  Ηλίας Ζητούνης Γιώργος Σταύρου και ο υποψήφιος Δήμαρχος  Αχαρνών Παναγιώτη Γρηγοριάδης και ο βετεράνος διεθνής ρέφερι Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

 

 

 

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών Γιώργο Πετάκο και Γιάννη Καλαργαλη για την συμβολή τους στην συγκέντρωση λαχανικών και φρούτων! Συγχαρητήρια σε όλους που ασχολήθηκαν για την διοργάνωση αυτή !

 

Embedded image

 

Embedded image

 

Embedded image

 

Embedded image

 

 

 

Related posts

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (2 και 3/6) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (14 και 15/4) και των υποδομών στην ΕΠΣΔΑ και ποινές σε παίκτες, σωματεία και παράγοντες

Abola Team 3

Κράτησε τον στράικερ Τσιγγόπουλο ο Ακράτητος

Abola Team 3