free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συνάντησε τους Κυπελλούχους του ΟΦ Ιεράπετρας!

Αντιπροσωπεία του ΟΦΙ Ιεράπετρας, που κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, δέχθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Την Διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και του παίκτες του ΟΦΙ Ιεράπετρας, που κατέκτησαν το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, δέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δηλώνοντας παράλληλα τη στήριξη του στις αθλητικές υποδομές της Ιεράπετρας αλλά και όλου του νησιού.

 

«Είναι μια διάκριση που προβάλλει την Ιεράπετρα, ολόκληρη την Κρήτη και το Κρητικό ποδόσφαιρο και η Περιφέρεια Κρήτης νιώθει περήφανη για όλα τα αθλητικά σωματεία που διακρίνονται εντός και εκτός Κρήτης», είπε ο Περιφερειάρχης.

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Χηνόπουλος, παρέδωσε αναμνηστική φανέλα του ΟΦΙ στον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος από την πλευρά του πρόσφερε το συλλεκτικό μετάλλιο της Περιφέρειας για να κοσμεί τα νέα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Ιεράπετρας.

 

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της Ιεράπετρας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες υποχρεώσεις που έχει η περιοχή και η ομάδα του ΟΦΙ στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Μανόλης Ξομπλαράκης, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν ο αρχηγός Γιάννης Τζελέπης και ο Μάριος Παπαδόπουλος.

 

 

Πηγή: athleticradio

Related posts

Τεστ στην Κρεμαστή ο Διαγόρας

Abola Team 2

Την Παρασκευή 18/5 θα βρεθούν στην ΕΠΟ Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στα μέλη του Ηροδότου!

Abola Team 2

Κάλεσμα από Ερμιονίδα για το ματς με Ταμυναϊκό!

Abola Team 2