free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Βασίλης Σαντριάς στο abola.gr: “Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που ήρθα στα Γλυκά Νερά, την καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος”

Για την μεταγραφή του στα Γλυκά Νερά μίλησε στο abola.gr  ο νεαρός και πάντα ανερχόμενος επιθετικός άσος Βασίλης Σαντριάς που έχει τεράστια προσόντα και έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στη νέα του ομάδα.

Ο Βασίλης Σαντριάς για την μετακίνησή του στα Γλυκά Νερά που αποτελεί μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού τόνισε:

“Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα συνεργαστώ με τους νέους μου συμπαίκτες. Πέρσυσι τους θαύμαζα και φέτος χαίρομαι που θα είμαι δίπλα τους και τους υπόσχομαι οτι θα δώσω το 110% μου για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Η ομάδα έχει βάλει σωστές βάσεις για να μπορέσει να προταγωνιστήσει και θα τα καταφέρει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να γνωρίσω καλύτερα τα παιδιά που από το λίγο που τους ξέρω. Εκτός από πολύ καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες. Ήταν πολύ εύκολη η αποφασή μου από την στιγμή που μίλησα με τον ΚΥΡΙΟ Δρούγκα…Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και σωστός παράγοντας!”

Related posts

Άρης Βούλας-Κεραυνός Κερατέας 1-2

Abola Team 3

Από την φιέστα ανόδου του Παλληνιακού

Abola Team 3

Αξιώτης: «Ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ»

Abola Newsroom