free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ελεύθερος ο “Δρακογκόλ”, o Γιάννης Δρακάκης της Παλαιόχωρας

Ο άνθρωπος-γκολ της Παλαιόχωρας, ο Γιάννης Δρακάκης, αποτελεί παρελθόν, αφού την Τετάρτη (13/06) έμεινε ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο “Δρακογκολ” έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΑΟΠ και ήταν μέσα στους πρώτους σκόρερ του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 7 γκολ σε 19 εμφανίσεις.

 

Παράλληλα σημαντικό ρόλο έπαιξε και στην κατάκτηση του ιστορικού Κυπέλλου Χανίων για την Παλαιόχωρα, σημειώνοντας 5 γκολ στον θεσμό σε ισάριθμες εμφανίσεις. Τέλος, πέτυχε και ένα γκολ στον αγώνα για το Σούπερ Καπ το οποίο κατέκτησε η Παλαιόχωρα απέναντι στον Ερ. Πλατανιά.

 

Συνολικά με τη φανέλα της Παλαιόχωρας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 25 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αν υπολογιστεί και η μισή σεζόν όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΧ και στην ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική τότε “αποχαιρετά” το Σέλινο με 27 γκολ σε 41 παιχνίδια.

Η Παλαιόχωρα αποχαιρέτησε επίσημα τον πρώτο της σκόρερ, Γιάννη Δρακάκη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ έχει ως εξής:

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δρακάκη Γιάννη, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!!!

 

Εκ του Δ.Σ.

Συγχαρητήρια στον ΟΦ Ιεράπετρας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας του Λασιθίου, Θανάση Χηνόπουλο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Παλαιόχωρα.

 

Μεταξύ άλλων, η Παλαιόχωρα, χαρακτηρίζει τον ΟΦΙ ως «φιλικό σωματείο».

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας συγχαίρει το φιλικό σωματείο του ΟΦ Ιεράπετρας για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Χηνόπουλο Θανάση!!!!!

Πηγή athlitiko.gr

Related posts

Παίκτης της Ρόδου και ο Οικονόμου

Abola Team 2

“Ματιές” Ηλυσιακού σε Κατσούλη!

Abola Team 3

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2