free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Eπαφές με γνωστές ομάδες ο γνωστός τεχνικός Μπάμπης Κατσάνος που εύχεται τα καλύτερα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Σε επαφές με γνωστές ομάδες κατόπιν προτάσεων που του έχουν γίνει βρίσκεται ο γνωστός και επιτυχημένος τεχνικός Μπάμπης Κατσάνος.

Στις δηλώσεις που έκανε πάντως ο Μπάμπης Κσταάνος δεν ξέχασε να αναφερθεί στις πολύ καλές στιγμές που είχε στην άριστη θητεία του και πορεία του στον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Ειδικότερα για την άριστη πορεία που είχε με τον ΑΟ Αργυρούπολης και για τα αμέσως επόμενα μελλοντικά του πλάνα ο Μπάμπςη Κατσάνος μιλώντας στο abola.gr τόνισε:

Καλό σχεδιασμό για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και ευχές για ότι καλύτερο για  τους οπαδούς αλλά  και τους διοικούντες του ΑΟΝΑ.

Ευχαριστώ τον Κ.Καλφοδήμο τον Κ.Βάγια και τον κύριο Ιωαννίδη από την διοίκηση φυσικά τους παίχτες μου και όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα.

Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά βάση των στόχων που είχαμε θέσει εξ αρχής.

Σωθήκαμε από τον Νοέμβριo  τόσο νωρίς ,γιατί αυτό  ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάναμε το καλοκαίρι, αλλά και της επιμονής μου  για να  να εμπεδώσουν οι παίχτες μου γρήγορα αυτά που ζητούσα και από τακτικής πλευράς αλλά και από ψυχολογικής προσέγγισης για την προπόνηση και τον αγώνα..  Μετά φυσικά είχαμε όλο τον χρόνο να κάνουμε πειραματισμούς που θα ωφελήσουν τον σύλλογο τις επόμενες χρονιές αλλά και να αναδείξουμε νέους παίχτες .

Είμαι χαρούμενος και αρκετά ικανοποιημένος αφού και η διοίκηση σε παλιότερες συνέντευξεις τόνιζε ότι η ανάδειξη ταλέντων από τις υποδομές ήταν ότι καλύτερο για την χρονιά που διανύσαμε.

Τώρα συζητάω με κάποιες ομάδες των Αθηνών  αλλά και από άλλες ενώσεις και θα επιλέξω την ομάδα που θα εργαστώ για την επόμενη περίοδο με κριτήριο την ταύτιση των ιδεών και των οραμάτων με τους διοικούντες”

Ενσωματωμένη εικόνα

Related posts

Α.Ο. Κηπούπολης – Α.Ε. Θύελλα ΑΚ: Είδη πρώτης ανάγκη στο σύλλογο «ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»

Γιώργος Ανανίδας

Σε τροχιά μπαράζ ο Τριφυλλιακός

abola10

Παλικαρίσιο διπλό ο Ήφαιστος (2-3)

Abola Team