free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γκολ στην ανθρωπιά από τους Ηθοποιούς και τους Επίλεκτους Κηφισιάς στο Ζηρίνειο

Μέσα σε πολύ εορταστικό κλίμα διεξήχθη στο «Ζηρίνειο» το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Ηθοποιούς και τοςυ Επίλεκτους Κηφισιάς.

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Μικτής Επίλεκτων Κηφισιάς και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΑΣ Κηφισιά 2010 και για την ιστορία οι Επίλεκτοι της Κηφισιάς κέρδισαν την ομάδα του Σ.Ε.Η με 5-2. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Νίκος Μπαρμπούδης και ένα ο Β. Μουκίδης ενώ για την ομάδα των ηθοποιών σκόραραν οι Σακελλαρίου και Παϊκόπουλος. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κασναφέρης, Καλαϊτζίδης και Σούλος.

Με την ομάδα της Κηφισιάς και προπονητή τον Μάριο Μπαλόπουλο αγωνίστηκαν οι: Δομάζος, Πατσιαβούρας, Γερόλυμπος, Μπαρμπούδης, Παρασκευάς, Παλαίστρος, Γαϊτανίδης, Γιακουμής, Β.Μουκίδης, Κωνσταντινίδης, Βερροιόπουλος, Σκούταρης, Μασουρίδης, Σουπιώνης, Κωνσταντίνου, Ντέντια, Βακόνδιος, Κυριακόπουλος, Μαγκλάρας, Θεοφιλόπουλος, Πετράκης, Μουρτζούκος, Φούσκας, Τσουτσουδακης και Γιώργος Μουκίδης.

Ενώ για την ομάδα των ηθοποιών με προπονητή τον Γιάννη Βούρο αγωνίστηκαν οι: Αϊβάζης, Φραγκολιάς, Ορκόπουλος, Παπαθανάσης, Καλατζής, Μαρκάτης, Φιλόγλου, Αναγνώστου, Κωστής, Ανδροβιτσανέας, Μαυράκης, Παρασκευόπουλος Φλεσιόπουλος, Δρόσος, Σακελλαρίου, Χατζής, Παϊκόπουλος και Νικολαΐδης.

Την αγάπη από το κοινό και κυρίως από τα μικρά παιδιά, που γέμισαν τις κερκίδες, εισέπραξαν οι παλαίμαχοι, οι ηθοποιοί και οι πρώην παίκτες του Survivor και του Nomads, που δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες και να υπογράφουν αυτόγραφα.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Κηφισιά 2010, Αριστείδης Ξηντάρας, βράβευσε την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας της Κηφισιάς, Μπάμπη Καλογρίδη. Επίσης, βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου ενώ από μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παλαίμαχους δόθηκαν στον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και τον Λευτέρη Παρασκευά για τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία του Συλλόγου της Κηφισιάς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, ο πρώην πρωταθλητής στίβου, Γιώργος Βαμβακάς, ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέφσκι, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Μανώλης Χουρμαδιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου, Πέτρος Κόνιαρης, η δικηγόρος, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και πολλοί άλλοι.

Μετά το τέλος του αγώνα παρατέθηκε γεύμα από τον ΑΣ Κηφισιά 2010 και στις δύο αποστολές των ομάδων στο εστιατόριο «Ε/Γ Ταξιδεύοντας στα Βόρεια» στην Νέα Ερυθραία.

 Η διοίκηση,

ΑΣ Κηφισιά 2010»

 

«Κληρώνει» για Μπαλόπουλο

Όσον αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας εντός των ημερών ενδέχεται αν γίνει το καθοριστικό ραντεβού με τον αρχιτέκτονα του τίτλου και της ανόδου Μάριο Μπαλόπουλο, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της επιτυχημένης τους συνεργασίας

Related posts

Καρπούζας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο, όπως μας έλειψε το γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα Μελίσσια που είχαν πολλές ευκαιρίες έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Ζωγράφου: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3

“Σίφουνας” η Τερψιθέα (2-1)

Abola Team