free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κολιτσιδάκης: «Θα έχουμε δυνατή ομάδα και ξέρουμε που βαδίζουμε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ,»

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για επόμενη σεζόν, την άνοδο των ΟΦΗ και Ηροδότου, το Μουντιάλ και την εμπειρία του από την συμμετοχή του σε αυτό το 1994. 

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έκανε… περίπατο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην Γ Εθνική.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ της επόμενης σεζόν, την άνοδο των ΟΦΗ και Ηροδότου, το Μουντιάλ και την εμπειρία του από την συμμετοχή του σε αυτό το 1994.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Θανάσης Κολιτσιδάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για την υλοποίηση του σχεδιασμού στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 

 

«Η αρχή έγινε με την δική μου παραμονή στην ομάδα και μετά έμεινε ένα σημαντικό μέρος από την περυσινή ομάδα. Ο βασικός κορμός. Είναι ηθικό και δίκαιο να μένουν σε μία ομάδα οι παίκτες που την ανέβασαν. Άλλωστε το είχαμε πει οτι είχαμε ρόστερ Γ εθνικής οπότε είναι παίκτες που μας κάνουν για του χρόνου. Πήραμε τον Νικόλτση και θα κινηθούμε για την απόκτηση 6-8 παικτών. Θα έχουμε μια δυνατή ομάδα και ξέρουμε που βαδίζουμε».

 

Για την νέα σεζόν

 

«Ακόμα δεν ξέρουμε πως θα είναι η κατηγορία που θα παίζουμε. Πόσες ομάδες θα έχει και σε ποιον Ομιλο θα είμαστε. Έτσι κινούμαστε στα… τυφλά. Ακούμε διάφορα σενάρια οπότε λέμε οτι ξεκινάμε προετοιμασία στις 27 Ιούλη εκτός αν αλλάξει με την  αναδιάρθρωση. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν από την 1 Απριλίου που τελείωσε η Γ εθνική».

 

Για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο

 

«Ο Πλατανιάς κατάφερε και μπήκε στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έδωσε και το έναυσμα σε άλλες ομάδες να το πιστέψουν. Στα Χανιά γενικά υπάρχουν ομάδες με όραμα, διάθεση και ταλέντο. Μία από αυτές είναι και η δική μου. Βλέπουμε οτι αλλάζει ο χάρτης της πόλης ποδοσφαιρικά σχεδόν κάθε χρόνο. Το θέμα είναι να υπάρχει τεχνογνωσία στις ομάδες και το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης είναι το γηπεδικό».

 

Για την έδρα της ομάδας την νέα σεζόν

 

«Δεν ξέρω αλλά μάλλον θα συνεχίσουμε στις Μουρνιές. Υπάρχει και μία σκέψη για τα Περβόλια αλλά ήδη γίνεται ένας… χαμός εκεί. Προσωπικά θα ήθελα να παίζουμε στο καλύτερο γήπεδο της πόλης, στα Περβόλια».

 

Για τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό

 

«Έκανε μία φανταστική πορεία.  Είναι μία νέα ομάδα και είναι σπουδαίο οτι σχεδόν από το μηδέν που ξεκίνησε τερμάτισε 4η. Θα έχει και συνέχεια. Έγινε πολύ καλή δουλειά από όλους. Εχει και κόσμο στο πλευρό του».

 

Για την άνοδο του ΟΦΗ

 

«Είναι μία ομάδα που έχω παίξει 6 χρόνια και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Ήμουν και ο αρχηγός του και με χαροποιεί που τον βλέπω να επιστρέφει εκεί που ανήκει. Είναι μία παραδοσιακή δύναμη. Έχει γίνει ένας σωστός προγραμματισμός. Είδα αρκετά ματς του και μου άρεσε. Ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει δυναμική και ανήκει στην Σούπερ Λιγκ».

 

Για τον Ηρόδοτο 

 

«Είναι επίσης μία ομάδα που έχω δεθεί. Έχει το μέταλλο να μείνει στην Φούτμπολ Λιγκ. Έχει κόσμο που ζει και αναπνέει για την ομάδα. Θα έχει μία καλή πορεία και του χρόνου».

 

Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

 

«Έχουμε από πίσω μας μία τεράστια επιχείρηση που επεκτείνεται και τον κ. Αλεξάκη που είναι εγγύηση. Υπάρχει όραμα και φιλοσοφία. Φτιάξαμε Ακαδημίες και ετοιμάζουμε γήπεδο. Γίνονται σταθερά βήματα. Σε 2-3 χρόνια μπορεί να βρεθούμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το ποδόσφαιρο πάντως είναι δύσκολο άθλημα και θέλει προσοχή».

 

Για το Μουντιάλ 2018

 

«Είναι μία τεράστια ποδοσφαιρική διοργάνωση που περιμένουμε 4 χρόνια. Όλοι οι δρόμοι αδειάζουν την ώρα των ματς. Ελπίζω να δούμε καλό Μουντιάλ. Φαβορί είναι η Βραζιλία για μένα».

 

Για την δική του συμμετοχή το 1994

 

«Ήταν η πρώτη μας παρουσία σε Μουντιάλ. Μία μεγάλη και πρωτόγνωρη εμπειρία ζωής. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για έναν παίκτη να παίζει στο Μουντιάλ. Θα το θυμάμαι για πάντα».

Related posts

LIVE SCORE: Άγιος Ιερόθεος – Παναρκαδικός

Γιώργος Ανανίδας

Άρης Σκάλας: Τέλος οι Οικονόμου και Καρράς από τον πάγκο

Γιώργος Ανανίδας

Καρπούζας:”Άδικη η αναφορά στον προπονητή μας”

abola10