free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με πρόεδρο τον Δουρίδα προχωράει η Νέα Ιωνία-Πρωταθλητές οι Νέοι του συλλόγου στο Θουκυδίδειο

Έκλεισε και το τυπικό μέρος στα διοικητικά δρώμενα της Νέας Ιωνίας αφού συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ. Σ. του συλλόγου.

Αυτό το αποτελούν οι: Πρόεδρος Θόδωρος Δουρίδας, αντιπρόεδρος Αναστάσιος Θεοδωρίδης, γενικός γραμματέας Χρήστος Κωνσταντινίδης, έφορος ποδοσφαίρου Δημήτρης Δρυμωνίτης, έφορος υλικού Αναστάσιος Κουκας, ταμίας Αντώνης Κιρκιμπέσης, δημόσιες σχέσεις Χούλης Γεώργιος, μέλη Μάριος Τριανταφυλλίδης, Χαράλαμπος Βρότσος. 

 

Πηγή stoplekto.gr

 

 

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Θουκυδιδειου πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Αγιου Δημητρίου η ομάδα νέων μας στέφθηκε πρωταθλήτρια για την περίοδο 2017-2018.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η ομάδα μας απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σκόραρε δυο τέρματα ο Τζουρος και ένα ο Ανδριοπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ να βρίσκεται στο 3-0 υπέρ της ομάδας μας ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και η ομάδα μας σε μία στιγμή χαλάρωσης δέχθηκε τέρμα .

Οι αλλαγές των ποδοσφαιριστών που έγιναν έδωσαν ζωντάνια στην ομάδα μας και πάρα το ότι η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δανιήλ….ο Τζουρος ξαναχτύπησε και πέτυχε χατ τρικ με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια.

Σε έναν τελικό που χρησιμοποιήθηκαν 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν υστέρησε κανένας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν καθολη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Άξιο αναφοράς όταν αντικαταστάθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας Πολυμερου Θοδωρής έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Σταθοπουλο Κωνσταντίνο (2001) ο οποίος έγινε μέλος της ακαδημίας μας τον τελευταίο χρόνο

Ο Σταθοπουλος δεν φόρεσε το περιβραχιόνιο και το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στον παλαιότερο Κόγιο Πέτρο (κίνηση που χειροκροτήθηκε από τούς συμπαίκτες του) …..ήθος σεβασμός στους κανόνες και την ιεραρχία …..χαρακτηριστικά που διέπουν τους ποδοσφαιριστές μας και την ακαδημίας μας

Απόντες από την αναμέτρηση οι τραυματίες Λίβας, Λαπάς και Μπαντής (γρήγορα κοντά μας) και οι Μυταφης, Σαγκινιδης, Τζελι, Λούντζης

Συγχαρητήρια όμως στους γονείς και συγγενείς των ποδοσφαιριστών που για ακόμη μία φορά βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους και της ακαδημίας μας με τη σοβαρότητα και το ήθος που τους διακρίνει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα μας..

Τέλος συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή του εφηβικού τμήματος Αποστόλου Δημήτρη.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

 

 

Related posts

Θλίψη στο Χαραυγιακό για την απώλεια Κυργοτάση

abola10

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην Αγία Παρασκευή

Abola Team 3

Και Γεωργουδάκης στο Ρουφ!

abola10