free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Οριστικά κάτοικος Αγ. Μαρίνας και παίκτης της Διάνας Ηλιούπολης ο Κετσετζόγλου

Με μία μεταγραφή από το πάνω ράφι προχώρησε η Διάνα Ηλιούπολης με τον επιθετικό Νίκο Κετσεζόγλου

 

Τον 25χρονο επιθετικό Νίκο Κετσετζόγλου απέκτησε η ΔΙΑΝΑ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

 

Ο Νίκος αγωνίστηκε πέρσι στον Παλληνιακό και τους Αγίους Αναργύρους, δυο ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη, Προέδρου και του του προπονητή .

 

Ο Νίκος θεωρείται απο τους καλύτερους επιθετικούς στην κατηγορία, αποτελεί την «απάντηση» της ΔΙΑΝΑ στην απώλεια του Μανώλη Καλλέργη που αποχώρησε απο τον σύλλογο και θα αποτελέσει έναν βασικό άξονα της ομάδας που οικοδομεί ο Άκης Μιχαηλίδης για μια αξιοπρεπή πορεία στην Α κατηγορία της ΕΠΣΑ.

 

«Ήρθα στην ΔΙΑΝΑ γιατί με προσέγγισαν με πολυ σοβαρό τρόπο οι άνθρωποί της, με επικεφαλής τον κύριο Γιάννη Ζευγίτη και επειδή νιώθω ότι το σωματείο αποπνέει υγεία στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο» υποστήριξε στην σελίδα της ΔΙΑΝΑ ο Νικος Κετσετζόγλου και προσέθεσε: «Ήρθα για να στηρίξω την προσπάθεια της ομάδας να παίξει έναν αξιοπρεπή ρόλο στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο της ομαδας έχει βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες και μας επιτρέπει να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο».

 

Για την απόκτηση του Κετσετζόγλου μίλησε ο προπονητής της ΔΙΑΝΑ Άκης Μιχαηλίδης:

 

«Ο Νίκος θεωρείται απο τους καλύτερους επιθετικούς στην κατηγορία. Είναι ένα νέο παιδί που ταιριάζει στα σχέδιά μας για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού. Ελπίζω να μας βοηθήσει».

 

Ο Γιάννης Ζευγίτης (πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ) τόνισε: «Είναι μια προσπάθεια όλου του ΔΣ της ΔΙΑΝΑ να ενισχύσει την ομάδα. Ολοι μαζί προσπαθήσαμε να φέρουμε έναν ποιοτικό παίκτη στον σύλλογο»

Related posts

Στην επανάληψη τα Σούρμενα (2-0)

Abola Team

«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανερυθραϊκός και Διάνα

Παντελίδης Mάνος

Στο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Gothia Cup για μια ακόμα χρονιά τρία τμήματα της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3