free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πέτρος Φυλακούρης: “Κάθε χρόνο ανεβαίνει σκαλοπάτι ο πολύ νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας-Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο παίκτης μας αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική”: Ο τεχνικός των θαυμάτων μιλάει για όλα στο abola.gr

Κάνει θαύματα με τα πιτσιρίκια του κάθε χρόνο.

Ο λόγος για τον νέο, απόλυτα επιτυχημένο και πάντα ανερχόμενο τεχνικό του Ποσειδώνα Γλυφάδα τον δικαιωματικά φιλόδοξο Πέτρο Φυλακούρη ο οποίος εφαρμόζει σε όλες τις πτυχές του το σύγχρονο ποδόσφαιρο και ο οποίος αρέσκεται στα δύσκολα. Άλλωστε τα έργα του μιλάνε από μόνα τους για την αξία του. Με πολλά πιτσιρίκια στην διάθεσή του κατάφερε να επιτύχει γρήγορα την παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ σε έναν ιδιαίτερα σκληροτράχηλο όμιλο όπως ήταν ο δεύτερος όμιλος. Παράλληλα η ομάδα του κοίταξε στα μάτια όλους τους δυνατούς αντιπάλους και απέδωσε ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Για όλα αυτά και για τους επόμενους στόχους του και για το γεγονός ότι παρά τις δυσκολίες αφού έχει να διαχειριστεί πιτσιρίκια με τα οποία επιμένει να δουλεύει παρά τις τεράστιες δυσκολίες να διαχειρίζεται κανείς παίκτες με μικρές ηλικίες και άπειρους απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους καταφέρνει να αναδεικνύει παίκτες σε μεγάλες κατηγορίας, ο τεχνικός των θαυμάτων Πέτρος Φυλακούρης μίλησε στο abola.gr και απάντησε στις ερωτήσεις που του θέσαμε.

-Για την πορεία της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια και για το τι περιμένει από την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, ο Πέτρος Φυλακούρης ανέφερε:

“Είναι αλήθεια ότι με ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ και με μια ομάδα η οποία ίσως και να έχει τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην Αθήνα και ίσως σε ολόκληρο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου καταφέρνουμε και έχουμε μια σταθερή πορεία και κάτι παραπάνω. Φέτος σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο καταφέραμε να κερδίσουμε την παραμονή μας πολύ γρήγορα και σε πολλά ματς παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι κάθε χρόνο με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή ανεβαίνουμε σκαλοπάτι. Αυτό το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας. Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα παιδιά. Αυτά άλλωστε αποτελούν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

-Για το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας Γλυφάδας εδώ και δύο συνεχόμενες χρονιές αναδεικνύει παίκτες σε μεγαλύτερες κατηγορίας-στις λεγόμενες εθνικές κατηγορίες και ειδικότερα στην Γ’ Εθνική ο Πέτρος Φυλακούρης επισήμανε:

“Νομίζω ότι ο καθρέφτης μιας ομάδας αποτελείται από το σύνολο των επιτυχιών. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι δικοί μας νεαροί παίκτες, τα ταλέντα μας κάνουν το άλμα σε μεγάλες κατηγορίας. Πέρσι πήγε στην Γ’ Εθνική ο Τζορτζ Ομπόσου στον Παναρκαδικό, φέτος πάει στην Γ’ Εθνική ο νεαρός και σπουδαίος γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και η παρουσία παικτών μας στις μεγάλες κατηγορίες αποτελεί την δικαίωση και την ηθική ανταμοιβή για μένα για την δουλειά που κάνω αλλά και για όσους πιστεύουν σε αυτά τα παιδιά και στο έργο που κάνω. Έχουμε πολλά ταλέντα και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο περισσότερος κόσμος και από άλλες περιοχές μας εμπιστεύεται τα παιδιά της. Οι επιτυχίες μας και σε συλλογικότητα αλλά και ατομικά για τους παίκτες νομίζω ότι είναι ακράδαντα στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους για την άριστη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας”.

-Σχετικά με τις προτάσεις που έχει από μεγαλύτερες ομάδες ο Πέτρος Φυλακούρης απάντησε:

“Το γεγονός αυτό με τιμά ιδιαίτερα και σίγουρα με χαροποιεί και με γεμίζει κουράγιο να συνεχίσω με μεγαλύτερη δύναμη. Σίγουρα ευχαριστώ τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για μένα. Πάντα εξετάζω όλες τις προτάσεις, ωστόσο έχω πιστεύω όλο το χρόνο μπροστά μου να σκεφτώ και να απαντήσω. Σίγουρα έχω φιλοδοξίες από την στιγμή μάλιστα που το έργο μου αναγνωρίζεται από πολλούς ανθρώπους στο ευρύτερο φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επίσης έχω συνηθίσει στα δύσκολα και δεν φοβάμαι. Θα έλεγα ότι μου αρέσουν τα δύσκολα.Στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω πολλά συγχαρητήρια στον συνεργάτη μου Άρη Γκρίτζαλη για την μεγάλη προσφορά του και συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια “.”.

Related posts

Σπουδαίο διπλό για Τράχωνες

Βασίλης Θεόκλητος

Τα σημερινά (10/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Αντώνης Ηλιόπουλος “(AO Koλωνού): “Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β’ Αθήνας

Τάσος Ζαφειρίου