free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Πλημμύρισε από δεκάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου η τελετή λήξης των Ακαδημιών της Δόξας Κορωπίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Όμορφες στιγμές περιελάμβανε η απόλυτα επιτυχημένη τελετή λήξης των Ακαδημιών της Δόξας Κορωπίου.

Στην σχετική ανάρτηση των  ανθρώπων του συλλόγου που πλημμύρισε από δεκάδες παιδιά-ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς για τις ακαδημίες της Α.Ε. Δόξα Κορωπίου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν τους αθλητές και τους γονείς τους σε γνωστό πολυχώρο αναψυχής του Κορωπίου. Δύο καταπληκτικές βραδιές  είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά και οι  γονείς τους που συμμετέχουν στις Αθλητικές μας Ακαδημίες.Φέτος, γιορτάσαμε τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς με παιχνίδια,   μουσική για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πλούσιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκομένους. Στους αθλητές μικρότερης ηλικίας απονεμήθηκαν μετάλλια και βραβεία ενώ  για τους μεγαλύτερους υπήρχαν δώρα μπάλες ποδοσφαίρου  προσφορά  του προπονητή Γρηγόρη Γκοτζαμάνη. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά ( η καλύτερη των τελευταίων ετών), ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξη τους προς τον σωματείο μας και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι , καλές διακοπές με υγεία σε όλο τον κόσμο  και ραντεβού τον Σεπτέμβριο με περισσότερη δράση και μεγαλύτερες επιτυχίες!!!Υ.Γ. Σύντομα θα ακολουθούσουν ανακοινώσεις για το ποιοι θα απαρτίζουν το προπονητικό τιμ της ομάδας αλλά και τα νέα μέλη της διοίκησης.

 

Ενσωματωμένη εικόνα

 

Ενσωματωμένη εικόνα

 

Ενσωματωμένη εικόνα

 

Ενσωματωμένη εικόνα

Related posts

Τασιόπουλος: «Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ (Κύπελλο): Σήμερα στις 20.00 η κλήρωση Β’ και Γ’ φάσης

Ρένος Γιαμπουράς

Διαιτητές και παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (13 & 14/5) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3