free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία κίνηση με Ραπτάκη ο Γιούχτας!-Συνεχίζει ο Κασσωτάκης

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Γιούχτας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής, ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ραπτάκη.

Η πρώτη μεταγραφή στη νέα εποχή του Γιούχτα ολοκληρώθηκε αφήνοντας εντυπώσεις, καθώς οι άνθρωποι των «πρασίνων» έδωσαν τα χέρια τον Δημήτρη Ραπτάκη.

 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τη περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, ενώ πριν δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ.

 

Αναμφίβολα είναι μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τους Αρχανιώτες, που δείχνουν από την πρώτη τους κίνηση ότι πάνε να δημιουργήσουν κάτι «δυνατό» τη φετινή χρονιά.

Η σημαία στον… ιστό της, καθώς ο Μανώλης Κασσωτάκης, έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Γιούχτα για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

 

Νέο συμβόλαιο με τον Γιούχτα αναμένεται να συμφωνήσει ο Μανώλης Κασσωτάκης, που θα ανήκει στους «πράσινους» για ένα ακόμα χρόνο και θα βοηθήσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

 

Ο έμπειρος μπακ αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά σε 36 παιχνίδια της σεζόν που ολοκληρώθηκε σκοράροντας μάλιστα και 2 τέρματα και ήταν από τα βασικά στελέχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Η ανανέωση αυτή δεν μας κάνει εντύπωση καθώς, ήταν πολύ δύσκολο να μην ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, αφού ο Κασσωτάκης, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Γιούχτα τα περισσότερα χρόνια, με αποτέλεσμα να συνδέσει το όνομα του με την ιστορία των «πρασίνων».

Συνεχίζουν μαζί Κασσωτάκης και Γιούχτας

 

 

Related posts

Επιστροφή Πότσι στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3

Νέος υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Τάσος Ρουσάκης

admin

Στα χέρια του Νίκου Λεμονή παραμένουν διοικητικά τα ηνία της Προοδευτικής

Abola Team 3