free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στους Νέους Δραπετσώνας ο Λουκάς Βρενάγκρ

Οι Νέοι Δραπετσώνας θα είναι ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Λουκά Βρενάγκρ.

 

 

 

Ο πρώην παίκτης της Λάβας Εμπορείου, θα μετακομίσει στην Αθήνα λόγω των σπουδών (προπονητής ΙΕΚ Ακμή) του πάνω στην προπονητική ποδοσφαίρου και έτσι θα συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο το ποδόσφαιρο με την πρακτική του εξάσκηση, αφού θα έχει συμμετοχή στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών των Πειραιωτών.

 

Οι νέοι Δραπετσώνας τερμάτισαν πέρυσι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄Πειραιά, ενώ ο Βρενάγκρ θα βρει στην ομάδα έναν άλλο πρώην συμπαίκτη του στη Λάβα, τον Τέντι Φίτσο.

 

Ο αριστεροπόδαρος  ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στα 24 του χρόνια, είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ενώ έχει αποκτήσει εμπειρία αγωνιζόμενος πάντα σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

 

Η βασική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά χαρακτηρίζεται ως πολυσύνθετος παίκτης, καθώς παίζει εξίσου καλά και στο επιθετικό άκρο, όπως και ως ανασταλτικός μέσος.

 

Ο Λουκάς Βρενάγκρ έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από τον Καρτεράδο, όταν η ομάδα της Σαντορίνης πρωταγωνιστούσε, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Πανθηραϊκό.

 

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Λάβα Εμπορείου, η οποία όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας έχει κατακτήσει ένα μοναδικό άτυπο ρεκόρ, ως η ομάδα από τις Κυκλάδες  που πραγματοποιεί  τις περισσότερες παραχωρήσεις παικτών, εκτός του νομού μας.

 

 

Κλίμα

 

«Οι Νέοι Δραπετσώνας είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που όπως πληροφορήθηκα έχει άψογο κλίμα στα αποδυτήρια», είπε στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο Βρενάγκρ και συνέχισε: «Ο προπονητής Μανόλης Πράσινος με ήθελε πολύ στην ομάδα και ο Τέντι φίτσο που θα τον έχω συμπαίκτη έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πω το ναι σε αυτή την πρόταση».

 

Πολύ σημαντική είναι και η ευκαιρία που του προσφέρεται από τους Νέους Δραπετσώνας, καθώς θα μπορέσει να έχει ρόλο βοηθού προπονητή στις ακαδημίες, ασκώντας έτσι την πρακτική του, αφού σπουδάζει προπονητική: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχω την ευκαιρία να κάνω την πρακτική μου εξάσκηση ως βοηθός προπονητή, καθώς αυτό θα με βοηθήσει στην ολοκλήρωση των σπουδών μου».

 

Ευχαριστώ

 

Αναφορικά με την πρώην του ομάδα την Λάβα Εμπορείου, ο Λουκάς Βρενάγκρ, τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι οι άνθρωποι εκεί του έχουν φερθεί άψογα και σε ενδεχόμενη επιστροφή του, αυτή η ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο: «Νιώθω υπερήφανος που αγωνίστηκα για 3 χρόνια με τη φανέλα της Λάβας. Είμαι τυχερός που μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πρόπερσι. Όλοι στην ομάδα (διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες) μου έδειξαν εμπιστοσύνη και ήταν δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα. Εύχομαι να έχουν μία καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν. Τους ευχαριστώ για όλα», είπε ο Λουκάς Βρενάγκρ, ο οποίος ανήρτησε και το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα στην σελίδα του στο facebook.

Πηγή sportcyclades.gr

Related posts

Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

Τα σημερινά (9/2/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τις γραπτές εξετάσεις και τις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών-Σαββατοκύριακο (9-10/9) ξεκινάει το Κύπελλο

Abola Team 3