free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

4 Ιουλίου η Γ.Σ. του Ηροδοτου-Υπέροχες στιγμές στην γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου (ΦΩΤΟ)

Στον Ηρόδοτο ολοκληρώθηκε η χρονιά πριν από μερικές ημέρες με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης μετά από μια κοπιαστική αλλά επιτυχημένη χρονιά.

 

 

 Κορυφώνεται η αγωνία στον Ηρόδοτο όσον αφορά την επόμενη ημέρα που θα βρει το σύλλογο στην Football League.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Συνέλευση της ομάδας θα γίνει στις 4 Ιουλίου και το παρών αναμένεται να δώσει αρκετός κόσμος από την περιοχή της Αλικαρνασσού και όχι μόνο.

 

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο η διαδικασία θα γίνει στον Πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής και όχι στα γραφεία των “μπλε” προκειμένου να υπάρχει άνεση του κόσμου.

 

Θέματα συζήτησης θα είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ θα οριστεί και εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης του ερασιτέχνη.

 

Στη συνέχεια θα τρέξουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ.

 

 

 

Πηγή: prismanews

Σε μία όμορφη και «ζεστή» εκδήλωση, δεκάδες παιδιά της Ακαδημίας του Ηροδότου, μαζί με τους γονείς τους, είπαν «αντίο» στη φετινή χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

 

Η Τελετή λήξης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου έγινε μέσα σε κλίμα χαράς, ικανοποίησης και διασκέδασης.

 

Η εκδήλωση, διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής με την συμμετοχή των παιδιών της Ακαδημίας οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπου γέμισαν με χαρούμενα πρόσωπα, γέλια, ευτυχισμένες φωνές και παιχνίδι.

 

Με παιδικές φιλίες, που αναπτύσσονται και δένουν μέσα από τον αθλητισμό. Με την αίσθηση μιας μεγάλης οικογένειας, να κυριαρχεί παντού.

 

Τα παιδιά της ακαδημίας έπαιξαν και διασκέδασαν «με την ψυχή τους» σε διάφορα αγωνίσματα, ενώ στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι-έκπληξη, οι γονείς έπαιξαν ποδόσφαιρο με θεατές τους μικρούς πρωταγωνιστές.

 

Είπαν «αντίο» στη φετινή χρονιά

Related posts

Παρελθόν ο Σπύρος Χρυσίνας από τις ακαδημίες της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 2

Ξεκίνησε η Καλλιθέα

Abola Team 2

Ανανέωσε με Βαλάντη Αρβανίτη η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3