free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάνει το πλάνο και ξεκινά ο Ιάλυσος

Αφού ξεπεράστηκε το διοικητικό θέμα που φαινόταν να προκύπτει στον ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον Μιχάλη Χατζηνικήτα να παραμένει επικεφαλής του Δ.Σ., οι «τοξοβόλοι» είναι έτοιμοι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και τώρα οι άνθρωποι της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στα αγωνιστικά, για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό και στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. για να αποφασιστεί το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας για την περίοδο 2018-2019 έτσι ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «τοξοβόλοι» θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από το νησί μας και ορισμένους έμπειρους αθλητές, προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βέβαια, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής που θα τρέξει το συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος επιθυμούν να κλείσουν πρώτα το θέμα της τεχνικής τους ηγεσία.

Από την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η αναζήτηση του κατάλληλου τεχνικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χατζηνικήτας έχει ξεχωρίσει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών.

Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προσληφθεί ο νέος προπονητής των «τοξοβόλων», έτσι ώστε στην συνέχεια να κάνει τις εισηγήσεις του για να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγραμματισμού.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Τον γκολκίπερ Πενταράκη πήρε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Abola Team 3

Στο ρόστερ της Χαλκίδας εντάχθηκαν οι νεαροί Βέλης και Μετοχιάτης

Abola Team 2

Α.Ε. Μοσχάτου: Ο κόσμος ψήφισε, αυτό είναι το καλύτερό του γκολ το 2020 (vid)

Γιώργος Ανανίδας