free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Οι κυβερνήσεις υπογράφουν μνημόνια και περικοπές και προχωράνε σε συμφωνίες για τα Εθνικά θέματα, η Χρυσή Αυγή φταίει για όλα!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Για ότι άσχημο συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο φταίει όπως φαίνεται η Χρυσή Αυγή και ας μην έχει κυβερνήσει ποτέ.

Για τις αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά λόγω των λαθρομεταναστών φταίει η Χρυσή Αυγή που κάποιοι λένε ότι υποκινεί τις αντιδράσεις. Για τις πορείες, απεργίες, τις διαμαρτυρίες των συνταξιούχων για τις απανωτές περικοπές συντάξεων φταίει η Χρυσή Αυγή.

Για τα μνημόνια που υπέγραψε και αυτή η κυβέρνηση αδιαμαρτύρητα και για τα Εθνικά θέματα φταίει η Χρυσή Αυγή. Και μιας και μιλάμε για την σημερινή κυβέρνηση αλήθεια τι έγιναν αυτά που έλεγαν περί Γερμανικών αποζημιώσεων;

Για την υπεροφορολόγηση, για την εξαθλίωση των Ελλήνων, για την συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, για το τεράστιο χρέος που υπάρχει και που φυσικά άφησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς ακόμα κανένας να έχει καθίσει στο σκαμνί και χωρίς να έχουν προχωρήσει εκείνες οι υποθέσεις με τις πολλές λίστες, για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή. Με βάση αυτά, τότε η Χρυσή Αυγή έπρεπε να παίρνει κάθε φορά το 80% σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Για τις δασικές εκτάσεις που κάηκαν στις περσινές πυρκαγιές, για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν από την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στην Μάνδρα, για όλα τα δεινά σε αυτό τον τόπο, για το μποτιλιάρισμα στους ανθρώπους, για τους καυγάδες των οπαδών και των οδηγών φταίει η Χρυσή Αυγή.

Κι ύστερα αυτοί που τα λένε θέλουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος μήπως “τρώει κουτόχορτο”; 

Κατά τα άλλα ακόμα περιμένουμε να σκιστούν τα μνημόνια και να καταργηθούν με ένα άρθρο, να μην πουληθεί η δημόσια περιουσία, τις αυξήσεις τουλάχιστον στα 750 ευρώ σε μισθούς και συντάξεις, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλα αυτά για τα οποία και οι σημερινοί κυβερνώντες έχουν δεσμευτεί όπως και οι προηγούμενοι με τα Ζάππεια που παρουσίαζαν. Και μην ξεχνάμε το δημοψήφισμα. Που το τεράστιο ΟΧΙ του ελληνικού λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ. Αλήθεια που έχουν πάει και εκείνες οι πορείες του ΣΥΡΙΖΑ κατά των αμερικανών των οποίων βέβαια όπως και των δανειστών οι εντολές εφαρμόζονται πιστά. Και εντέλει αφού δεν άλλαξε κάτι μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, υπήρχε λόγος να γίνουν εκλογές το 2015;

Αυτά είναι ζητήματα με τα οποία ασχολείται πολύ σοβαρά καθημερινά όλος ο ελληνικός λαός που άκουγε πριν από λίγες μέρες τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει ότι δεν υπάρχουν άλλα μέτρα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να λέει πριν από λίγες ώρες στην Βουλή ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα.

Related posts

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μία μοναδική unplugged βραδιά στον Love 97,5

Abola Team 3

Πέθανε λόγω καύσωνα ο πατέρας της την ώρα του γάμου της

Abola Team 3

Στην κορυφαία πεντάδα του NBA ο Giannis!

Abola Newsroom