free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας παρουσιάζεται ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης (φωτό).

 

 

 

 

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Χαίδαρίου, ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν 

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι ήδη έχουν μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με την ένταξη του 20χρονου ακραίου επιθετικού Γιώργου Παληγεώργου από τον ΑΟ Περιστερίου και του 24χρονου στόπερ Θανάση Κλουβάτο από τον Πανθουριακό, κινούνται με ξεκάθαρο πλάνο, όσον αφορά την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε  έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα αναφορικά με την προσπάθεια, που γίνεται, ώστε ο ΑΟ Χαϊδαρίου να αποκτήσει ξανά νοοτροπία πρωταγωνιστή: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προχωρούν τα πάντα στην ομάδα. Όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου. Ήδη έχουμε κάνει δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, αυτές των Θανάση Κλουβάτου και Γιώργου Παληγεώργου και πλέον βάζουμε πλώρη για ορισμένες ακόμη πολύ σημαντικές μεταγραφές σε θέσεις, όπου έχουμε εντοπίσει αδυναμίες.

 

Πάμε με πολύ προσεκτικά βήματα και εξετάζουμε με ιδιαίτερη προσήλωση την κάθε περίπτωση, αφού αποσκοπούμε οι παίκτες που θα έρθουν στο ρόστερ να έχουν ποιότητα και να πλαισιώσουν ιδανικά το υπάρχον ρόστερ.  Η ομάδα μας πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία πρωταγωνιστή κι αυτό θα επιτευχθεί με σωστή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σκληρή δουλειά»

 

 

 

 

 

Related posts

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Δεν είχαν τον Άγιο τους!

Abola Team

Συνεχίζει και ο Μάριος Τομπουλίδης στον ΠΑΟ Ρουφ

admin