free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανανέωσε και ο Πλατσιδάκης μετά τους Δρούζα, Καλογερόγιαννη και Μπλέτσα στην ΑΕ Θύελλας Κορυδαλλού (ΦΩΤΟ όλων των παικτών που ανανέωσαν)

Μπαράζ ανανεώσεων στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέας Κορυδαλλού.

Αυτή τη φορά ανανέωσε ο άσος Αντώνης Πλατσιδάκης.

Οι ανακοινώσεις του συλλόγου:

Άλλη μια σημαντική ανανέωση πραγματοποίησε η ομάδα μας καθώς ο Αντώνης Πλατσιδακης θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην ομάδα μας.Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα μας και ήταν αμοιβαία η θέληση και της ομάδας μας και επιθυμία του προπονητή μας ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην ομάδα μας καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία.Αντωνη συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί μια οικογένεια.

Λίγες ώρες πριν:

Μια ακόμη πολύ σπουδαία ανανέωση πραγματοποίησε η ομάδα μας καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Καλογερογιαννη και για την νέα σεζόν.

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού - Thyella Achilleas Korydallou FC.

Η αμοιβαία θέληση και ταύτιση φιλοσοφίας ολοκλήρωσαν την ανανέωση καθώς ήταν επιθυμία του προπονητή μας ο Δημήτρης Καλογερογιαννης να παραμένει στην ομάδα καθώς υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και χημεία.Δημητρη συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί μια οικογένεια.

 

Ανακοινώσεων συνέχεια…μια ακόμη πολύ σπουδαία ανακοίνωση πραγματοποίησε η ομάδα μας καθώς ο Δημήτρης Μπλέτσας θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην ομάδα μας!

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ε. Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού - Thyella Achilleas Korydallou FC.

Η αμοιβαία επιθυμία της ομάδας μας και του Δημήτρη ολοκλήρωσαν την ανανέωση καθώς ήταν και επιθυμία του προπονητή μας ο Δημήτρης Μπλέτσας να συνεχίσει στην ομάδα μας καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής όπως κ έγινε.Δημητρη συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί μία οικογένεια

Σε μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία και για την νέα σεζόν με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δρούζα έναν ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Δρούζα ήταν επιθυμία του προπονητή μας καθώς υπήρχε εξαιρετική συνεργασία και χημεία και πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.Βασιλη συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί μια οικογένεια

 

Related posts

ΕΠΣΠ: Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου (15-16/12)

Nάσος Φακίδης

Ποινές και κλήσεις σε απολογία

Nάσος Φακίδης

ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

abola10