free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Γιαννουλάκης με τον ΑΟ Χαϊδαρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρησε ο ποιοτικός αριστεροπόδαρος μπακ.

 

 

 

 

Μπορεί να πέρασε προ ημερών την πόρτα της εξόδου, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Για την περίπτωση του Νίκου Γιαννουλάκη ο λόγος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει ο ίδιος ότι πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Μετά από επαναπροσέγγιση που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατανόησε πόσο σημαντική μονάδα είναι για τους «κυανέρυθρους»

Η διοίκηση του Σωτήρη Παπαϊωάννου επανήλθε με καλύτερη οικονομικά πρόταση προς τον πρώην παίκτη  της Πεύκης, του Εθνικού Πειραιά και του Ατρόμητου Πειραιά, με τον αριστεροπόδαρο μπακ  να πείθεται απαντώντας θετικά.

Πλέον με αυτή τη κίνηση, η ομάδα των δυτικών προαστίων αποκτά περισσότερη δυναμική στην οπισθοφυλακή της.

Τέλος ο Χαλικιάς

Σε αντίθετη τροχιά ωστόσο κινείται ο Διονύσης Χαλικιάς ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση και εφόσον δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία.

Πρόκειται για ακραίο οπισθοφύλακα που αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά και είχε γεμάτη σεζόν.

Παπαρούνης: «Να ξυπνήσουμε τον γίγαντα»

Το δικό του στίγμα για την καθοριστική συνέχεια του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, έδωσε ο Νίκος Παπαρούνης. Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να τονίσει ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή, είναι να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να … ξυπνήσει ο γίγαντας:

 

«Όλα πηγαίνουν βάσει σχεδίου. Γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες από την διοίκηση του κυρίου Παπαϊωάννου, ώστε η ομάδα μας να ενισχυθεί, να αποκτήσει βλέψεις και το σημαντικότερο να ξαναβρεί την χαμένη της αίγλης. Αυτό που προέχει, είναι να ξυπνήσει ο γίγαντας και η ομάδα να αποκτήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις, 

 

 

 

 

Related posts

Διάνα: Συνεχίζονται τα έργα καλλωπισμού και συντήρησης

Γιώργος Ανανίδας

Γαζής ξανά στο Παλαιό Φάληρο

abola10

ΕΠΣΑ: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-0 | ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 18-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς