free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου νίκησε 3-2 τη Νέα Αρτάκη

Μεγάλη νίκη πέτυχε η δημοφιλής πολυεθνική ομάδα Βετεράνων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS γεγονός που πρόσφερε μεγάλη χαρά στον πρόεδρό της Μαρίνο Παπαντωνόπουλου (ΦΩΤΟ).

Συγκεκριμένα, ύστερα από μεγάλη εμφάνιση νίκησε στο απόρθητο κάστρο της Νέας Αρτάκηξς την εν λόγω ομάδα Παλαιμάχων με σκορ 3-2. Μάλιστα οι Παλαίμαχοι της Νέας Αρτάκης παραδέχθηκαν ότι η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS είναι η καλύτερη ομάδα Βετεράνων στην Επικράτεια. Έτσι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην ποδοσφαιρική αυτή αρμάδα στον μαρίνο Παπαντωνόπουλο καθώς και στον τεχνικό της ηγέτη Κ.Ι. Σάμιο.

Για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS την οποία η παρουσία της στη Νέα Αρτάκη συνοδεύτηκε ότι πρόκειται για μια ομάδα μοντέλο με σπουδαίο πρόεδρο και εκλεκτούς παράγοντες διαθέτοντας σύνολο διαφήμιση για το ποδόσφαιρο πέτυχαν Φαρίν και Εμενίκε.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C ATHENS ευχαρίστησαν τους Παλαίμαχους της Νέας Αρτάκης για την άψογη φιλοξενία.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν πολλοί παράγοντες από την Εύβοια και έζησαν από κοντά το μεγαλείο της ομάδας πρότυπος της οποίας ο πρόεδρος Μαρίνος Παπαντωνόπουλος τίμησε με επίχρυσο άγαλμα την δόξα της Προοδευτικής τον μεγάλο άσο Μιχάλη Χατζηαθανασίου.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ την Πέμπτη 21/6 στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Ορυζομύλων.

Επίσης σύμφωνα με απόφαση του πρωτοπόρου προέδρου της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS σε κάθε αγώνα θα καλείται και ένας άσος από τα παλιά, δείχνοντας έτσι τον δρόμο για την εκσυγχρονισμό των Βετεράνων.

 

Related posts

Διεθνής αγώνας σήμερα 5/7 για την ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS που απέκτησε νέο Δ. Σ.

Abola Team 3

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το ματς των Παλαιμάχων του Κιάτου με τους Επίλεκτους Φίλους

Abola Team 3