free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παρελθόν ο Τσώνης από τους Τράχωνες

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ο ποιοτικός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «κυανόλευκους».

 

 

 

 

 

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Θανάσης Τσώνης.

 

Ο ποιοτικός μέσος ο οποίος μετά από ένα χρόνο παρουσίας στους Τράχωνες έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Ο εν λόγω παίκτης έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, αφού έχει θητεύσει αι στην Αγία Παρασκευή και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και στα δυο σωματεία, δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλε» και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ήδη υπάρχουν σύλλογοι, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποιοτικό χαφ, ο οποίος από την πλευρά του επιδιώκει να μετακινηθεί σε ομάδα, που θα ικανοποιεί πρωτίστως τις φιλοδοξίες του

Όσον αφορά τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους Τράχωνες, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνηθεί

 «Φεύγω από την ομάδα γιατί αλλά είχαμε συμφωνήσει και αλλά έγιναν. Δεν τήρησε τον λόγο του ο πρόεδρος και ο γενικός αρχηγός προς το πρόσωπο μου. Τελικά ήταν λάθος επιλογή που έκατσα μέχρι τέλος γιατί εγώ τηρώ τις υποσχέσεις μου και δεν με σεβάστηκαν».

 

Related posts

Δυναμώνει διοικητικά το Χαϊδάρι

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (11/11) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team