free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τέλος εποχής Χαραλαμπίδη στα Βριλήσσια!

Παραιτήθηκε ο επιτυχημένος προποητής από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των βορείων προαστίων.

 

 

 

Θέμα τεχνικής ηγεσίας ανέκυψε στα Βριλήσσια, με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη να θέτει την παραίτησή του!’

 

Προσωπικοί λόγοι ώθησαν τον έμπειρο και επιτυχημένο προπονητή στην δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την άκρη του πάγκου του συλλόγου των βορείων προαστίων, κι αφού προσέφερε τις υπηρεσίες του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μία εξέλιξη αν μη τι άλλο αιφνιδιαστική, δεδομένου  ότι επί δικών του ημερών τα Βριλήσσια  απέδωσαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο, με κορυφαία στιγμή την κατάληψη της τέταρτης θέσης στον δεύτερο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης από την πλευρά του ερωτηθείς για την απόφασή του να παραιτηθεί, τόνισε τα εξής:

«Μέσα σε πολύ φιλικό τόνο, αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μα με τα Βριλήσσια. Λόγοι καθαρά προσωπικοί, με ανάγκασαν να αποχωρήσω από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, έπειτα από διάστημα παρουσίας ενάμιση έτους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την συνεργασία που είχαμε Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Πρόεδρο Διαμαντή Βασιλάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Γκύζη και τον Γενικό Αρχηγό Μανώλη Βουλκίδη. Επίσης θέλω να εκφράσω ολόψυχα τις ευχές μου στα Βριλήσσια να υλοποιήσουν όλος τους στόχους που έχουν θέσει για την επόμενη σεζόν».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βλάχος: Ένα ματς χωρίς άγχος για τον Άρη Χολαργού

Ρένος Γιαμπουράς

Παπάγος-Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-1

Abola Team 3

«Μπαμ» με Αρναρέλλη η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος