free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κλείνει με το Δ.Σ. και ξεκινάει κινήσεις η Νίκη Τραγανού

Επαφές και διεργασίες γίνονται το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της Νίκης Τραγανού, προκειμένου η ηλειακή ομάδα να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται διοικητικά στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική την προσεχή σεζόν.

 

Ανακοινώσιμο δεν υπάρχει ακόμα τίποτα, ενώ η αφετηρία για τη νέα χρονιά αποτελεί η προσεχής Γενική Συνέλευση. Μια Συνέλευση που θα διεξαχθεί μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών, ως τις 25 Ιουνίου, σύμφωνα με τον ως τώρα προγραμματισμό. Μέχρι τότε θα ενταθούν οι επαφές και οι συζητήσεις, προκειμένου οι πρωταθλητές Ηλείας να παρουσιάσουν ένα βιώσιμο πλάνο στο οποίο θα στηριχτούν για τη νέα χρονιά που ασφαλώς και περιέχει πολύ σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Για μια Νίκη που προερχόμενη ως φετινή πρωταθλήτρια Ηλείας, πλέον θα κινείται εκτός Νομού και μπαίνει στα …βαθιά. Έτσι, ήδη επισημαίνεται από όλους πως η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και ευρεία συμμετοχή!

 

– Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι λογικό δεν υπάρχει τίποτα “χειροπιαστό” και συγκεκριμένο και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μετά τη διευθέτηση στο διοικητικό σκέλος. Θέμα φυσικά που βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την ομάδα του Δήμου Πηνειού είναι αυτό του προπονητή. Διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Αντωνόπουλο ασφαλώς και υπάρχει καθώς στο Τραγανό δηλώνουν ικανοποιημένοι από το έργο του Ηλείου τεχνικού. Σίγουρα το θέμα δεν έχει έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, πάντως βάσει του κλίματος που επικρατεί είναι οι πιο πολλές οι πιθανότητες να προχωρήσει η Νίκη με τον Σπύρο Αντωνόπουλο και τη νέα περίοδο, όπως έχει αναφερθεί κι από προηγούμενο ρεπορτάζ.

Πηγή iliaoikonomia.gr

Related posts

Παρέμειναν Μαντικός και Αρέτογλου στον Ιάλυσο!

Abola Team 3

Την κοπή της πίτας τους πραγματοποίησαν τα τμήματα υποδομής του Αιγάλεω (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Μαγκαφίνης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται στην Παλαιόχωρα»

Abola Team 2